Херсонський «Продексім», який проводить навчально-тренувальний збір в Ужгороді, провів перший контрольний матч нинішнього міжсезоння. Суперником команди Жоао Карлоса Барбози була команда «Ньїрдьюлай», яка виступає в першому угорському дивізіоні.

Як повідомив офіційному сайту МФК «Продексім» тренер команди Ігор Москвичов, перший тайм пройшов у гострій боротьбі зі взаємними шансами. «Мельникам» кілька разів фатально не щастило, коли м’яч обстукував штанги і перекладину воріт суперника, в свою чергу, угорці не реалізували два 10-тиметрових удару. І тільки на 20-й хвилині «Продексім» своє ігрову перевагу втілив у забитий м’яч – точним ударом відзначився Михайло Волянюк.

Другий тайм вже не був насиченим гольовими моментами, що не завадило нашій команді збільшити рахунок – на 25-й хвилині Петро Шотурма пробив без шансів для угорського голкіпера. Ближче до кінця матчу суперник перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем, але отримав два м’ячі в порожні ворота, які вразили спочатку Михайло Зварич, а потім Микола Білоцерківець.

«Продексім» – «Ньїрдьюлай» – 4:0
Голи: Волянюк (20), Шотурма (25), Зварич (40), Білоцерківець (40).

З четверга «Продексім» продовжить передсезонну підготовку, а найближчі контрольні матчі відбудуться 22-23 серпня – суперником «мельників» буде віце-чемпіон Словаччини «Мімель» (Лученець), який готується до дебюту в Лізі чемпіонів.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Продексім» (Херсон)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.