Жіноча збірна Молдови, яка є одним з гіпотетичних суперників збірної України по відбору до фінальної частини чемпіонату Європи серед жінок, вийшла на завершальну стадію підготовки до поєдинків Попереднього раунду Євро-2019. 15 та 16 серпня підопічні Дениса Мельникова зіграли два товариських поєдинки з жіночою збірною Румунії. У першій грі молдаванки та румунки зіграли внічию – 5:5. А у другому двобої румунські футзалістки вибороли перемогу з рахунком 3:2.

І вже став відомий остаточний склад жіночої збірної Молдови на матчі Попереднього раунду Євро-2019. Пропонуємо його Вашій увазі.

Воротарі: Бьянка Друце («LTPS-2»), Наталія Кліпка («Нарта»). Польові гравці: Ана Арнауту («Максимум»), Людмила Караман, Людмила Мустяце (обидві – «Агаріста»), Христина Чореску, Думітріца Прісекарь, Валерія Русу, Ірина Топал (всі – «Норок»), Дойна Чобану («Нарта») , Надія Колесніченко («Алга»), Анастасія Мельник («Бельчанка»).  

Вже з 21 по 23 серпня збірна Молдови у рамках Попереднього раунду жіночого Євро-2019 боротиметься за путівку до Основного раунду зі збірними Білорусі та Вірменії. Переможець цього міні-турніру, який проходитиме у Молдові, зіграє з 12 по 15 вересня у Черкасах проти збірних України, Угорщини та Казахстану.

Розклад матчів Попереднього раунду у Молдові.

21 серпня.
Молдова – Вірменія

22 серпня.
Вірменія – Білорусь

23 серпня.
Білорусь – Молдова

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу Молдови

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.