Останній матч групового етапу чемпіонату світу серед студентів може офіційно закріпити за жіночою студентською збірною України статус переможця групи «А». Для цього підопічним Олега Шайтанова треба або виграти у збірної Ізраїлю, або зіграти з нею внічию. Звичайно, бажано краще виграти, щоб завершити груповий етап з максимальною кількістю набраних очок. Та і перед матчами плей-оф перемога буде важливою саме у психологічному плані. Тому, побажаємо збірній України перемоги у цьому двобої.

Якщо чесно, то є таке передчуття, що українські футзалістки зможуть дуже швидко забезпечити собі результат, щоб потім мати можливість поекспериментувати з новими поєднаннями четвірок. А чому би і ні? Принаймні, це виглядатиме логічно, чи не так? Клас та рівень наших футзалісток дозволяє так думати. Звичайно, у грі може бути всяке, і, можливо, перебіг подій може складатись по-іншому. Але хотілося б, щоб сценарій цієї гри складався саме так, як ми думаємо, і саме з потрібним для нас результатом.

І найголовніше, щоб наші дівчата не почали під час цієї гри думати про свого подальшого суперника у плей-оф. Про нього можна подумати після гри. А поки що – «Show must go on», як співав легендарний Фредді Мерк’юрі.

Чемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А».
Ізраїль – Україна

23 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Халик Арена» – 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: FISU TV 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.