Коли ми писали анонс матчу між збірної України та Таїланду, то зазначали, що саме в тій грі фактично розпочинався етап плей-оф для підопічних Олександра Косенка. Тепер же ми можемо сказати: плей-оф дійсно починається зараз, у чвертьфіналі. А після трьох перемог «синьо-жовтих» у рамках групового етапу хочеться, щоб наші футзалісти продовжили радувати українську футзальну спільноту своїми перемогами. А там і до четвертого титулу чемпіонів світу недалеко.

Але для початку українським футзалістам треба здолати у чвертьфіналі польських опонентів. Одразу можна згадати, як наша жіноча студентська збірна України здолала збірну Польщі з рахунком 8:2. І, звичайно, ми маємо право бажати повторення чогось подібного від чоловічої збірної. Але у плей-оф слабких суперників не буває. Тому, немає сумнівів у тому, що поляки боротимуться до кінця. Більшість гравців «Кадри» представляють Екстраклясу, а її рівень, як відомо, дуже непоганий. Та і футзал у Польщі зараз на підйомі. Тому – готуємось до боротьби з дуже міцним суперником.

Також скажемо трохи і про склад польської збірної. Він виглядає наступним чином: воротарі – Давід Бартечка («Гвязда», Руда Шласка), Міхал Вернер («Ред Девілз», Хойніце); польові гравці – Томаш Бєда, Войцех Пшибил (обидва – «Сольне Място», Велічка), Сімон Цічі («Рекорд», Бельсько-Бяла), Карол Чижек («Погонь-04», Щецин), Марцин Фіранчик («МОКС», Бялисток), Міколай Крефт («AZS UG», Гданськ), Томаш Крізель («Торунь»), Аркадіуш Шипінскі («Гатта Актив», Здунська-Вола), Роберт Світон, Міколай Заставнік (обидва – «Клірекс», Хожув), Якуб Вегель, Домінік Вілк (обидва – «GSF», Глівіце).

Зазначимо, що переможець цієї пари зустрінеться у півфіналі з переможцем пари Португалія – Таїланд.  

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал
Україна – Польща

23 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Алмати Арена» – 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: FISU TV 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.