Так сталося, що обидві студентські збірні України – і жіноча, і чоловіча – гратимуть свої півфінальні матчі чемпіонату світу серед студентів на День Незалежності України. І жіноча збірна першою зіграє свій півфінальний поєдинок.

Погодьтесь, для нашої жіночої збірної, яка є дебютантом чемпіонату світу серед студентів, потрапляння  до півфіналу вже є досягненням. Але, як то кажуть, апетит приходить під час їжі. А у наших футзальних вболівальників апетити вже піднялись настільки, що ми хочемо бачити наших дівчат у фіналі. Тому, звичайно, ми будемо вболівати за наших футзалісток, які, сподіваємось, зроблять нам чудовий подарунок до Дня Незалежності.

Але якщо казати про спортивну складову, то хотілося б, щоб наші дівчата знайшли у собі необхідні резерви сил для боротьби за вихід у фінал. Як ми вже казали, після матчу з Ізраїлем наставник нашої команди Олег Шайтанов сказав, що наші дівчата були морально та фізично спустошеними. Але віримо, що перемога в останньому матчі групового раунду та вихід з підсумкового першого місця додадуть «синьо-жовтим» необхідних сил, і у грі проти «Ле Блю» ми побачимо ту збірну України, яка буде реальним претендентом на вихід у фінал. Принаймні, є таке передчуття, що у півфіналі наша збірна буде фаворитом. Хоча французька збірна, звичайно, може зробити сюрприз. Але наші дівчата, маємо на це надію, будуть готові до будь-яких несподіванок від «трикольорових», і французьким футзалісткам не вдасться здивувати наших. Тому, давайте тримати кулачки за наших дівчат, які знаходяться за крок від фіналу чемпіонату світу серед студентів.  

Чемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал.
Україна – Франція

24 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Алмати Арена» – 11.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: FISU TV

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.