Після того, як свій півфінальний поєдинок зіграє жіноча студентська збірна України, на майданчик «Алмати Арени» вийде і чоловіча збірна нашої країни. Вийде вона на свій, мабуть, найважливіший та найпринциповіший двобій на цьому студентському «мундіалі», адже суперником буде чинний чемпіон – збірна Росії. Чи варто казати, що для підопічних Олександра Косенка ця команда буде дуже серйозним подразником? Думається, коментарі тут зайві.

Але спочатку нашим футзалістам треба між собою розібратись та відповісти на кілька питань. Що сталося у матчі з Польщею після рахунку 4:0? Чому наші хлопці дозволили полякам відквитати три м’ячі та забезпечили цим валідольну кінцівку чвертьфінального поєдинку? Відповіді на ці питання треба знайти до стартового свистка у півфіналі. Адже якщо у грі з «Кадрою» підопічним Олександра Косенка десь пощастило, то росіяни за таку розслабленість можуть серйозно покарати. Тим більше, давайте не будемо забувати, що гравці збірної Росії представляють російську Суперлігу – чемпіонат, який входить до топ-четвірки провідних у Європі. Та й титул чинних чемпіонів світу багато про що говорить.

Хоча якщо нашій збірній все-таки вдасться переграти росіян, то це буде серйозний крок до четвертого титулу чемпіонів світу. Саме чотири чемпіонських титули наразі має Росія. У нашої команди – наразі три. То, може, спробуємо зробити серйозний крок до завоювання четвертого чемпіонського звання? Погодьтесь, це дуже серйозний стимул.

Про політичний аспект цього протистояння зайвий раз нагадувати не будемо – всі і так про це знають. Однак, для того, щоб підтримати наших хлопців, ми згадаємо, що в української збірної, тільки жіночої, вже є російський знятий «скальп». Тоді після матчу наставник наших дівчат сказав, що ця перемога – подарунок Україні до Дня Незалежності. Окрім того, як не згадати виконання Гімну України у виконанні нашої чоловічої збірної!!! Тому, тепер хочеться все-таки вірити, що і наші дівчата «зарядять» наш Славень під час поєдинку за участю наших хлопців, а ті подарують нам ще один російський «скальп».  

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал.
Росія – Україна
 

24 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Алмати Арена» – 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: FISU TV

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.