У Португалії в останній уїк-енд серпня відбувся вже традиційний передсезонний турнір «Masters Cup». Зазвичай у ньому беруть участь дві найкращі команди Португалії та Іспанії. Однак, цього річ іспанську «Барселону» замінив бразильський «Магнус», кольори якого захищає легендарний Фалькао. Окрім «Магнуса» участь у цьогорічному «Masters Cup» взяли португальські «Спортінг» та «Бенфіка», а також іспанський «Мовістар Інтер», який, нагадаємо, є суперником херсонського «Продексіму» в Основному раунді Ліги чемпіонів.

Власне кажучи, «інтеристи» у цьому турнірі зіграли вкрай невдало, поступившись обом представникам Португалії. Спочатку підопічні Хесуса Веласко поступились «Бенфіці». Чемпіони Іспанії першими відкрили рахунок після завдяки голу Даніеля Ширайши. Однак, вже по ходу першого тайму «орли» змогли і зрівняти рахунок, і вийти вперед. А у другому таймі «червоно-білі» збільшили свою перевагу до 4:1. Єдиною втіхою для іспанців став гол Рікардіньо на останній хвилині матчу.

А матч між «Інтером» та «Спортінгом», перш за все, мав би стати ремейком фіналу Кубку УЄФА. І цього разу «левам» вдалося взяти реванш у «інтеристів». На два голи Рікардіньо «біло-зелені» відповіли чотирма. І як підсумок – 4:2 на користь «Спортінгу», який і став переможцем турніру.

Цікаво, що всі поєдинки «Masters Cup» зваершились з однаковим рахунком – 4:2 на користь однієї з команд.

Результати «Masters Cup»

25 серпня.

«Мовістар Інтер» (Іспанія) – «Бенфіка» (Португалія) – 2:4
«Магнус» (Бразилія) – «Спортінг» (Португалія) – 2:4

 26 серпня.

 «Бенфіка» (Португалія) – «Магнус» (Португалія) – 4:2
«Спортінг» (Португалія) – «Мовістар Інтер» (Іспанія) – 4:2  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Мовістар Інтер» (Іспанія)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.