Програму другого ігрового дня першого туру Кубку ліги завершуватиме матч, який цілком справедливо можна буде назвати центральним. І для цього є серйозне підґрунтя. Якщо згадати перший тур чемпіонату України, то за його підсумками саме «Сокіл» та «Кардинал-Рівне» здобули найрезультативніші перемоги. І, відповідно, саме ці дві команди наразі очолюють турнірну таблицю Екстра-ліги. Тобто, можна сказати, що лідери Екстра-ліги зустрінуться між собою у матчі Кубку ліги.

І знову ми станемо свідками протистояння двох оновлених команд. Щоправда, можна сказати, що і «соколята», і «кардинали» зберегли у своїх складах гравців, з яких можна формувати першу четвірку. Також варто зазначити, що і Роман Ковальчик, і Станіслав Гончаренко наразі роблять акцент на тому, щоб у них були дві дійсно бойові четвірки. Тому, в цьому плані на нас чекає дуже цікаве протистояння. І тренерське – у тому числі.

А взагалі варто сказати, що коли «Сокіл» та «Кардинал» грають між собою, то це завжди гарантія безкомпромісного поєдинку. Адже обидві команди непоступливі. І якщо «Сокіл» наразі ставить собі гру першим номером, то «Кардинал» завжди славився своїми контратаками, за рахунок яких він часто і здобував необхідний результат. Так було за часів головування Сергія Піддубного на тренерському містку «кардиналів». І так поки що залишається після того, як команду очолив Станіслв Гончаренко. Щоправда, дисципліни у діях рівнян тепер стало більше. До того ж, якщо згадувати матч проти «Енергії» у Львові, то неможливо не сказати про впевнену гру Сіріцького у воротах «кардиналів». Багато в чому завдяки його реакції та вдалим діям «Кардиналу» вдалося здолати «енергетиків». І в поєдинку проти «Сокола» також багато що залежатиме від гри цього воротаря.

Враховуючи те, які спеціалісти наразі очолюють «Сокіл» та «Кардинал-Рівне», можна сміливо сказати про те, що на нас чекає, перш за все, цікаве тактичне протистояння. І переможе в ньому той, хто буде більш хитрішим та нестандартним у своїх діях. Тому, на цей поєдинок ми вже чекаємо з нетерпінням.

Кубок ліги. 1 тур. Група «А».
«Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
22 вересня 2018 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 16.15  

Арбітри: Ю. Кондратьєв (Київ), С. Черноусов (Херсон), М. Слободянюк (Вінниця)
Хронометрист:
Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу:
О. Банасько (Київська обл.)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:3

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.