В разі перемоги над «Епіцентром К Авангардом» та сприятливих результатів у інших поєдинках покровський «Титан» міг виграти херсонський етап Кубку ліги. Тим більше, після перемоги над «Продексімом» настрій у підопічних Павла Пічкурова мав бути відмінний.

Але у грі проти одеської команди у покровців не все було так, як це планували «титани». Високий пресинг, який приносив успіх у грі з «Продексімом», не завжди спрацьовував у грі з «будівельниками». До того ж, самі підопічні Кирила Красія мали кілька непоганих моментів у воріт Пучки. Могли забити, наприклад, Костянтин Бондаренко та Сандул, однак рахунок їм відкрити не вдалося. А вже ближче до екватора першого тайму «титани» почали згадувати, як треба грати першим номером, і поступово почали підходити до воріт Зеленчука. Однак, ворота «Епіцентра К Авангарда» захищались недоторканими. І по такій грі нічия, в принципі, мала влаштовувати одеситів. Але на останній хвилині першої половини гри «титанам» все-таки вдалося вийти вперед. Сталося це після того, як покровці розіграли кутовий, а Свірідов з льоту пробив по воротах Зеленчука – 1:0.

Забивши «гол у роздягальню», підопічні Павла Пічкурова отримали над одеськими «будівельниками» певну психологічну перевагу. Це дозволяло команді з Січеславщини диктувати свої умови гри. А гол від Мілінького, який зробив рахунок 2:0 на користь «Титану», тільки збільшив шанси покровського колективу на перемогу. Однак, гол Мірошника, забитий після екватора другого тайму, подарував підопічним Кирила Красія надію на порятунок. І одесити намагались використати таку можливість. Принаймні, це призвело до того, що одесити почали сміливіше йти до воріт Тимощука, який захищав ворота «титанів» у другій половині гри. А на 36-й хвилині Сандулу вдалося зрівняти рахунок у грі. Вочевидь, такого розвитку подій покровці не чекали, тому вони трохи втратили нитки гри. І їм тепер треба було якось повернути ініціативу собі. Зробити це було складно, але покровці вирішили піти на ризик – почати грати з п’ятим за нічийного рахунку. Але ризик обернувся голом від Зеленчука у порожні ворота покровців на останній хвилині гри. Ця тактична помилка (інакше назвати не можна це назвати) призвела до того, що «Титан» втратив чудову нагоду виграти херсонський етап Кубку ліги.

«Титан» (Покровське) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 2:3
Голи:
Свірідов (20), Мілінькій (26) – Мірошник (31), Сандул (36), Зеленчук (40)

«Титан»: Пучка (Тимощук, 21) – Свірідов, Кожемяка, Єрьомін, Мілінькій – Лінник, Ященко, Шпигар, Бессалов – Шеховцов
«Епіцентр К Авангард»: Зеленчук – Остапчук, К. Бондаренко, О. Бондаренко, Дрозд – Сандул, Мірошник, Соцький, Теряєв – Бральчук, Коваленко
Попередження: Соцький (14), Коваленко (33)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.