Натхненні перемогою над чинним чемпіоном України (нехай «Продексім» і грав без п’ятьох виконавців, але ж ми добре знаємо про довжину лави запасних херсонської команди), покровські «титани» спробують закріпити свій успіх у грі з «Епіцентром К Авангардом». І в разі перемоги покровці зможуть виграти «херсонський» етап Кубку ліги у групі «В». Звичайно, це дуже серйозна мотивація для підопічних Павла Пічкурова. І перемога над «Продексімом» додала представникам Січеславщини зайвих позитивних емоцій. Тому, на такому піднесенні «Титану» цілком до снаги здобути другу перемогу в Кубку ліги.

Хоча з іншого боку – «Епіцентр К Авангард» матиме бажання здобути першу перемогу в сезоні. І це – серйозний стимул для підопічних Кирила Красія. Покровська команда, так само як і одесити, ще входить у сезон, тому її гра десь може бути нестабільною. І цим «будівельникам» треба спробувати скористатись. Але спочатку одеським футзалістам треба зробити так, щоб гравці «Титана» не застосовували високий пресинг так часто, як це було у грі з «Продексімом». Адже саме помилки після високого пресингу призводили до помилок херсонців, чим «Титан» вміло користався. Це – по-перше. А по-друге – Кирилові Красію треба ще спробувати виключити Олега Єрьоміна, який, вочевидь, на старті сезону знаходиться у дуже хорошій формі. А вже потім, по-третє, одеситам треба якось здивувати покровців.

В принципі, на одеситів у цьому турнірі нічого не тисне. Тому, підопічні Кирила Красія цілком реально можуть стати одними з «джокерів» не тільки херсонського етапу Кубку ліги, а і взагалі всього турніру. Тому, вони можуть здивувати. А от «Титану», як бронзовому призеру минулого чемпіонату України, треба все-таки більше робити ставку на результат, навіть якщо це Кубок ліги, а не чемпіонат Екстра-ліги. Тому, звичайно, тут результат для покровців буде більш важливий. І повертаємось до того, з чого починали – мабуть, «титани» все-таки не будуть проти того, щоб виграти херсонський етап Кубку ліги.  

Кубок ліги. 1 тур. Група «А».
«Титан» (Покровське) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)

22 вересня 2018 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 13.00.
Арбітри: М. Слободянюк (Вінниця), С. Ключник (Миколаїв), Ю. Кондратьєв (Київ)
Хронометрист:
Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу:
О. Банасько (Київська обл.)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 4:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Сергій ЛЕВИЦЬКИЙ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.