Після перемоги над столичним «ХІТом» футзалісти «АРПИ Запоріжжя» отримали дуже шалений заряд позитивних емоцій. І хоча це була гра н Екстра-ліги, а Кубку ліги, та для підопічних Максима Павлюка ця звитяга була дуже важливою. До того ж, запорожці мали день відпочинку. Тому, в них вже мали улягтися всі емоції від тієї переможної гри. Адже якщо господарі майданчику все ще перебувають в ейфорії від гри проти «ХІТа», то «ІнБев/НПУ» може цим скористатись.

Щодо самих «пивоварів», то тут ситуація дуже цікава. Вже у другому поєдинку поспіль підопічні Валерія Директоренка провалюють перший тайм. Натомість, у другому «фіолетові» починають вже більш-менш пристойно грати. Хоча, якщо об’єктивно казати, мабуть об’єднаній команді десь щастило, що її суперники у другій половині гри зазвичай розслаблялись. І це дозволяло «ІнБеву» отримувати впевненість у своїх силах та починати грати у свою гру. Не будемо забувати, що «пивовари», на відміну від інших колективів, ще втягуються у сезон. У того ж самого «АРПИ» наразі вже зіграні четвірки, а «ІнБев» ще знаходиться у пошуку оптимальних поєднань, які могли би принести результат. Тому, навряд чи поки що можна чекати від об’єднаної команди позитивних змін. Можливо, вони будуть трохи згодом.

Хоча якщо «ІнБеву» вдасться перемогти «АРПИ Запоріжжя», то це може стати відправною точкою позитивних змін у оновленій об’єднаній команді. Але для початку їм треба знайти протидію атакам запорожців, які будуть робити все, аби виграти домашній етап Кубку ліги. Мабуть, у цьому і є головна інтрига даного поєдинку.

Кубок ліги. 1 тур. Група «В»
«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ)

23 вересня 2018 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» – 13.30
Арбітри: Д. Куций (Кривий Ріг), І. Дудінов (Дніпро), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист:
В. Біляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу:
О. Іванов (Дніпро)

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 4:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.