На старті матчу одесити виглядали активніше «Епіцентру К Авангарду», дуже швидко спорудивши гол. Коваленко заблокував удар Вербового після ауту, Соцький довгою передачею відправив м’яч на лівий край Мірошнику, а той переадресував його до лінії штрафного на Теряєва, який в дотик пробив низом – 1:0. Незабаром «Епіцентр» забив ще раз, тепер успішно розігравши кутовий. Передача Дрозда, удар-простріл Костянтина Бондаренка, і завершальний дотик Остапчука – 2:0.

«Сокіл» скоротив відставання завдяки дабл-пенальті: Сандул притримав рвався до воріт Первєєва, і цей фол став шостим. З 10-метрової позначки Панібратця, який вийшов під дабл-пенальті, впевнено переграв Щербань, потужно пробив у ліву від голкіпера «дев’ятку» – 2:1. А перед самою перервою знову забив колектив Кирила Красія, причому двічі поспіль. Дрозд здорово зіграв у відборі, організувавши вихід «два в одного» і сам же з передачі Костянтина Бондаренка його завершивши – 3:1. Всього через кілька секунд відзначився і Олексій Бондаренко, який прорвався до воріт по правому флангу і реалізував вихід один в один – 4:1.

Солідний заділ для перемоги зробили «будівельники» в першому таймі, однак і після перерви «Епіцентр» навіть не думав зупинятися. Знову протягом хвилини два голи пропустив «Сокіл». Спершу Остапчук на лівому краї перехопив передачу опонента, вивівши до воріт Дрозда, який перекатом прибрав суперника і пробив впритул зі стійкою, а незабаром Соцький передачею в дотик на лівий фланг відправив до воріт Теряєва, і той також оформив дубль – 6:1.

Наступний м’яч одесити забили, продемонструвавши відмінний розіграш ауту. Костянтин Бондаренко ввів м’яч на Дрозда, який віддав передачу Остапчука, а він покотив м’яч під удар Костянтину, котрий в один дотик «вистрілив» у дальній нижній кут – 7:1. Ну, і риску під розгромом «Сокола», який завершував поєдинок з «п’ятим», підвів капітан: класний пресинг від Теряєва і удар Коваленка по порожніх воротах – 8:1. Колектив юних виконавців «Сокола» продовжував експериментувати з грою, і у одеситів був ще ряд вірних моментів, так що рахунок цілком міг вирости до двозначного.

Але і без того потужна перемога «Епіцентру», що вийшов в лідери своєї групи Кубка ліги, а також значно підправити настрій перед майбутнім візитом «Кардинала» вже в Екстра-лізі.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Сокіл» (Хмельницький) – 8:1
Голи:
Теряєв (6, 24), Остапчук (6), Дрозд (20, 23), О. Бондаренко (20), К. Бондаренко (34), Коваленко (38) – Щербань (13 – з 10-метрового)

«Епіцентр К Авангард»: Зеленчук, Панібратець, Бутов – Мірошник, Сандул, Соцький, Теряєв – Дрозд, Остапчук, О. Бондаренко, К. Бондаренко – Коваленко, Бральчук, Свиридов
«Сокіл»: Ліпчінський – Кіт, Сорока, Вербовий, Первєєв – Черниш, Борисевич, Щербань, Єлфімов –
Попередження: Сандул (26), К. Бондаренко (27)

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.