Футзальний жовтень розпочнеться з поєдинку між «Енергією» та «АРПИ Запоріжжя» у рамках другого туру чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. Нагадаємо, що через міжнародний турнір серед ветеранів, який проходив у Львові наприкінці вересня, поєдинок між двома згаданими вище командами було перенесено саме на 1 жовтня.

Перш за все, ця гра буде дуже важливою для «Енергії». Підопічні Валерія Легчанова у стартовій грі чемпіонату, яка також проходила у Палаці спорту «Галичина», програли «Кардиналу-Рівне». До того ж, програли заслужено та переконливо. І ця поразка, мабуть, наклала деякий негативний відбиток на гру «енергетиків», адже потім вони ще двічі програли у Кубку ліги. Так, можна знайти причину в тому контексті, що були відсутні «збірники». Але «Енергія» – це не та команда, яка любить виправдовуватись за поразки. Тому, в цій грі «зелено-білим» потрібно перемагати. Інакше львівські вболівальники тоді просто не зрозуміють віце-чемпіонів України.

Але спробуй ще виграти, коли твоїм суперником є така «кусюча» команда, як «АРПИ Запоріжжя»!!! Немає сумнівів у тому, що запорожці і цього разу будуть «кусатись». До того , на відміну від «енергетиків», у підопічних Максима Павлюка ще й хороший настрій після двох виграних домашніх поєдинків Кубку ліги. І це, звичайно, позитивно вплине на гостей. До гри запорожці в цій парі будуть вважатись «андердогами». Однак, така ж сама ситуація була і в поєдинку «Енергія» – «Кардинал-Рівне». Чим тоді все закінчилось, ми вже згадали. Тому, у команди з Запоріжжя буде чудова можливість ще раз довести, що «Енергія» вдома вже не така страшна, як раніше. Але гостям все-таки варто остерігатись. «Енергія» буде у ролі того самого «пораненого звіра», який у безвихідній ситуації кидатиметься на мисливця в надії врятуватись. Тому, Максимові Павлюку доведеться побути у ролі такого мисливця, який вміло розставляє капкани для своєї жертви. І тільки від дій самої жертви залежатиме, чи зможе вона оминути всі пастки.

Екстра-ліга. 2 тур.
«Енергія» (Львів) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)

1 жовтня 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина» – 12.30.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Плахов (Чернівці), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.