У рамках передсезонної презентації ФК «FoodCentre-СумДУ» був офіційно відкритий сайт цієї сумської команди, яка, нагадаємо, братиме участь у чемпіонаті України серед команд Першої ліги.

На цьому сайті вболівальники нашої команди та поціновувачі футзалу зможуть знайти всю необхідну інформацію. – заявив «5х5» прес-аташе «FoodCentre-СумДУ» Володимир Лавський. – Тут будуть і відеоогляди, і фото з матчів, і анонси та звіти про ігри, а також ексклюзивні інтерв’ю з гравцями команди, їх статистика. До старту в Першій лізі ми підготувались дуже серйозно. Свого часу прес-служба «СумДУ» була серед найкращих у Першій лізі, що було відзначено керівництвом АФУ. І ми хочемо зробити все для того, щоб цей сайт також був одним з найкращих у чемпіонаті України загалом. А якщо у команди серйозні задачі на сезон, то і робота порталу має відповідати цим намірам.

Нагадаємо, що «FoodCentre-СумДУ» в рамках стартового туру чемпіонату України серед команд Першої ліги зустрінеться у Сумах з роменським «Рятувальником». Початок гри 9 жовтня о 18.00.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.