Оскільки минулого тижня «Продексім» грав у Основному раунді Ліги чемпіонів, то свій поєдинок 3 туру Екстра-ліги він проведе лише зараз. Тобто, фактично гра з «Титаном» закриватиме програму туру.

Не варто навіть до ворожки ходити, щоб передбачити, в якому стані наразі перебувають «мельники» після невиходу до Елітного раунду Ліги чемпіонів. Три поразки у групі та підсумкове четверте, останнє місце – це не той результат, на який розраховували керівництво, тренерський штаб та гравці херсонської команди. Тому, зараз підопічним Жоао Карлоса Барбози необхідно перемикнутись на внутрішні змагання, і гра з «Титаном» має бути для херсонців надважливим саме у психологічному плані. І тут також варто зазначити, що важливим фактором буде підтримка власних вболівальників, адже «Продексім» гратиме вдома. І в такий момент вболівальники мають підтримати свою команду. Водночас можна передбачити, що враховуючи останні події, «Титан» ризикує потрапити під гарячу руку «мельників», які прагнутимуть тільки одного – виправитись перед власною торсидою за невдалий євросезон.

Окрім того, є ще один момент, який, безумовно, вплине на перед матчевий настрій «біло-синіх». Нагадаємо, що нещодавно у рамках Кубку ліги «Продексім» програв на рідному майданчику тому ж таки «Титану» з рахунком 3:4. Так, тоді у складі «мельників» були відсутні «збірники», але на остаточний результат це не впливає. Тепер же «збірники» повернулись у Херсон, і зараз буде зовсім інша гра. Хоча немає сумнівів у тому, що підопічні Павла Пічкурова будуть не проти знову перемогти «Продексім», який вже буде у підсиленому складі.

Не будемо забувати, що для деяких нинішніх гравців «Титану» поєдинок у Херсоні буде мати принципове значення. Адже ще у минулому сезоні Максим Бессалов, Богдан Свірідов та Дмитро Калуков захищали кольори чемпіонів України. Тому, безумовно, ця гра буде для них викликом. Хоча варто тут же зауважити, що наразі, судячи з останніх подій, роль першої скрипки у покровській команді грає Олег Єрьомін, який забиває важливі, а іноді й переможні голи. Але, вочевидь, Жоао Карлос Барбоза знає, від кого чекати загрози у складі суперників.

Ще один момент обов’язково треба врахувати. Поки «Продексім» грав у Сербії, «Титан» мав можливість планомірно готуватися саме до гри з чинними чемпіонами України. Немає сумнівів у тому, що Павло Пічкуров передивлявся поєдинки херсонців у Крагуєваці. Тому, вочевидь, він знає, що можна протиставити «мельникам». Залишається тільки дізнатись, чи спрацює його план на гру на майданчику спорткомплексу ХВУФК.

Екстра-ліга. 3 тур.
«Продексім» (Херсон) – «Титан» (Покровське)

10 жовтня 2018 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 15.00.
Арбітри: Д. Куций (Харків), А. Ноєв (Запоріжжя), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Продексім» (Херсон)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.