Бронзовий призер минулого чемпіонату України, покровський «Титан», спробує виправити своє становище після гучного «ляпаса» на рідному майданчику від столичного «ХІТа». Все-таки, мало хто очікував, що підопічні Павла Пічкурова програють «кабельникам» з непристойним рахунком 0:5, чи не так? Тому, не треба бути Нострадамусом, щоб передбачити, що «Титан» буде робити все для того, щоб вивезти з Рівного три очки.

Втім, така ж ситуація і у рівненських «кардиналів». Підопічні Станіслава Гончаренка у Херсоні також поступилися з рахунком 0:5. Тоді рівнянам не змогли допомогти Олександр Басич, Павло Концеба та Олександр Сиріцький. Не зможуть вони допомогти і тепер, оскільки ще не залікували свої травми. Окрім того, «кардиналам» не допоможе і Максим Мануйленко, який пропускатиме гру через дискваліфікацію. Таким чином, «Кардинал» у поєдинку з «Титаном» обійдеться без трьох гравців номінальної першої четвірки, а також без голкіпера. Відповідно, як і в матчі з «Продексімом», основний тягар відповідальності за результат буде покладено на плечі представників номінальної другої четвірки – Андрія Ардашникова, Ігоря Салтанова, Віктора Кравцова та Володимира Поночовного, а також на тих гравців ротації, які ще залишились у строю.

Хоча у «Титана» також є вагомі втрати, адже через дискваліфікацію не зіграють Олег Єрьомін та Дмитро Калуков. А ці виконавці відіграють важливу роль у тактичних побудовах Павла Пічкурова. Однак, все-таки втрати покровців виглядають не такими серйозними через те, що «Титан» має більш-менш збалансований склад, і там буде, ким замінити згаданих футзалістів. А от ким зможе замінити своїх гравців Станіслав Гончаренко – це актуальне питання.

Звичайно, варто сюди додати, що незважаючи на кадрові проблеми, «Кардинал» все-таки намагатиметься витиснути максимум з двобою проти «Титану», адже гратиме вдома. А там, як відомо, не тільки вболівальники, а і стіни допомагають. До того ж, не будемо забувати, що до своєї поразки у Херсоні «Кардинал» ділив лідируючу позицію з «ХІТом». Тому, рівняни, безумовно, прагнутимуть зробити все, щоб не залишитись поза когортою лідерів, тому що поступово набирають ходу «Продексім» та «Ураган», і підопічним Станіслава Гончаренка наразі буде дуже важливо залишитись у верхніх щабелях турнірної таблиці.

І як тут не згадати, що «Кардинал» та «Титан» – це команди, які, в принципі, славляться своєю непоступливістю. От і подивимось, хто краще проявить свій непоступливий характер.

Екстра-ліга. 5 тур.
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Титан» (Покровське)
21 жовтня 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри:
 О. Фесенко (Харків), Б. Кіндій (Львівська обл.), В. Дзюра (Рівне)

Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:4

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.