Після надважкої перемоги над «ІнБевом/НПУ» львівська «Енергія» теоретично має бути зарядженою позитивними емоціями. І саме з ними «енергетики» мають вийти на завершальний для себе поєдинок групової стадії проти «АРПИ Запоріжжя». Але є одне питання: чи залишитись у галичан сили після емоційного поєдинку з «пивоварами»? До того ж, тут ще постає питання реваншу. Пам’ятаєте, як запорожці здолали «Енергію» на її ж майданчику в рамках чемпіонату України? Немає сумнівів у тому, що підопічні валерія Легчанова не забули про  цю поразку. І вони зроблять все для того, щоб взяти реванш.

Ясна річ, пам’ятають про той результат і підопічні Максима Павлюка. І, можливо, вони спробують зіграти в такий же футзал, як і тоді, у Львові. До того ж, вони будуть трохи свіжішими, на відміну від опонентів. Тому, тут перевага може бути саме на боці запорізької команди. До того ж, «Енергія» у грі проти «ІнБева/НПУ» показала, що проблеми у неї є. Тому, львів’янам доведеться їх якось вирішувати. А як вони це зроблять – то вже інша справа. До речі, їм може допомогти паркет спорткомплексу «Динамо», адже львівські футзалісти вже встигла на ньому зіграти та трохи адаптувались. Але якщо «АРПИ» з самого початку гри розбіжиться, то у львіів’ян можуть виникнути проблеми. На противагу можемо сказати, що мінусом запорізького колективу може стати саме майданчик спорткомплексу «Динамо». Такі гравці, як, наприклад, Йапарама або Сауді звикли більше грати на просторих майданчиках, де є можливість розбігтись, а «динамівська» «коробка» трохи зменшує можливості для таких маневрів. І це може стати козирем «Енергії».

Втім, є варіант, що обидві команди нас ще здивують, і вони виклали явно не всі свої козирі. Можливо, їх буде трохи більше вже під час протистояння «АРПИ Запоріжжя» та «Енергії».   

Кубок ліги. 2 тур. Група «В»
«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Енергія» (Львів)
27 жовтня 2018 року. Запоріжжя. Спорткомплекс «Динамо» – 13.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.