Ох, і пощастить житомирським вболівальникам та любителям футзалу! На паркеті спорткомплексу «Динамо» очікується мегабитва двох фаворитів сезону. І це, безумовно, буде той поєдинок, на який варто подивитись. Хоча, звичайно, у обох команд будуть деякі кадрові страти, адже і «Ураган», і «ХІТ» делегували кількох гравців у збірну України, яка готується до товариських матчів з Францією. А якщо бути точним, то від кожної з цих двох команд Олександр Косенко викликав двох виконавців. Втім, «Ураган» та «ХІТ» мають непогані лавки запасних, тому і Максимові Павленку, і Дмитрові Шувалову буде, ким замінити своїх «збірників». До того ж, буде цікаво подивитись на деяких дублерів на фоні серйозного суперника. Хоча навряд чи «Ураган» залучить когось з найближчого резерву, а от від «ХІТа» такого кроку можна чекати. До того ж, перший тур Кубку ліги у Запоріжжі показав, що з деяких представників «дублю» будуть люди.

Мабуть, не буде зайвим згадати минулий сезон. Тоді поєдинки між «Ураганом» та «ХІТом» були дуже напруженими. Особливо у плей-оф. І, як ми знаємо, вдача була здебільшого на боці «ХІТа». Зараз же «Ураган» та «ХІТ» виглядають інакше. Оновлений івано-франківський клуб більше сповідує силовий футзал. А от «ХІТ» під орудою Дмитра Шувалова, який лише цього сезону приступив до роботи з основною командою, почав грати трохи нестандартно, і часом не знаєш, де і звідки «кабельники» нанесуть наступний удар. І цим, мабуть, нинішнє протистояння «драконів» та «кабельників» буде виділятись.

Вочевидь, все в цьому матчі буде залежати від того, хто зголоситься взяти ініціативу в свої руки. Якщо це буде «Ураган», то у «ХІТа» одразу можуть виникнути проблеми. Втім, вони можуть бути ліквідовані, якщо представники воротарської бригади «кабельників» (або Іваняк, або Сухов) піймають кураж. А от якщо ініціативою володітиме «ХІТ», то це буде цікавіше. У нинішньому сезоні поки що мало хто грав проти «Урагану» з позиції сили. То чи зможе в такому стилі зіграти київська команда? Чи може вона здивувати при карпатців?

Кубок ліги. 2 тур. Група «В»
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)

27 жовтня 2018 року. Житомир. Спорткомплекс «Динамо» – 15.30.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.