Шостий тур Екстра-ліги завершиться протистоянням в Івано-Фанківську. Там «Ураган» спробує не втратити очки у грі з хмельницьким «Соколом» та продовжити гонитву за «ХІТом» та «Кардиналом-Рівне». І багато хто вважає саме цю гру центральною в турі. На це є багато причин.

Розпочнемо з того, що поєдинки між «Ураганом» та «Соколом» останнім часом були дуже принциповими. І не завжди результат був на користь команди, яка на той момент вважалася фаворитом. Тому, тут наразі важко забігати наперед, хоча на папері «Ураган» виглядає явним фаворитом. Вони і вдома гратимуть, і виглядають дуже потужно. І підопічним Романа Ковальчика буде складно звести до мінімуму небезпеку біля своїх воріт. Хоча ми знаємо, що наставник «Сокола» вміє грати на контратаках, і цей козир може статись у нагоді, особливо якщо «Ураган» гратиме першим номером (а так, скоріше за все, і буде).

«Соколу» однозначно буде складно, коли «ураганівці» почнуть чинити тиск на ворота подолян. І якщо хмельницька команда зможе витримати цей тиск, то зробить лише половину справи. Головне буде потім, а саме – спробувати зробити той випад, на який «Ураган» не чекатиме. І тоді у гостей буде шанс здобути позитивний для себе результат. В іншому випадку, враховуючи те, як цього сезону «Ураган» грає вдома, «Соколу» навряд чи доведеться чекати на щось хороше.

Цікаво також буде подивитись на протистояння четвірок. Особлива увага приділятиметься стартовим квартетам, адже і Максим Павленко, і Роман Ковальчик роблять на свої провідні «ланки» головну ставку. І, мабуть, у цьому локальному двобої може визначитись доля всього матчу.

Екстра-ліга. 6 тур.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)

4 листопада 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 16.00.
Арбітри: Г. Гора (Київ), М. Подраний (Житомир), Т. Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: М. Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 4:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.