Перша асоціація, яка одразу згадується перед матчем «Кардинал-Рівне» – «АРПИ Запоріжжя», це кубкові протистояння між цими командами у минулому сезоні. Тоді «Кардинал-Рівне» під керівництвом Сергія Піддубного програв лідеру Першої ліги та не вийшов у «Фінал чотирьох» Кубку України. І варто зазначити, що тоді «кардинали» програли цілком заслужено і по ділу, тому назвати цей результат сенсаційним язик не повернеться.

Але то було тоді. Зараз обидві команди – різні. «АРПИ Запоріжжя» зберіг кістяк команди, але наразі знаходиться під керівництвом Максима Павлюка, котрий, як відомо, перед стартом сезону замінив Олега Зозулю. До речі, саме Зозуля привів «АРПИ» до тієї кубкової звитяги над «Кардиналом». А сама рівненська команда серйозно змінилась, у тому числі і змінила тренера. Наразі «кардинали» під керівництвом Станіслава Гончаренка перебувають серед лідерів чемпіонату. Більше того – у рівнян є можливість позмагатися з «ХІТом» за перше місце за підсумками регулярного чемпіонату. Погодьтесь, це є чудовий стимул, чи не так? Тому, «кардинали» намагатимуться скористатись цією можливістю. До того ж, до гри «салатово-чорних» залишились питання після поразки у матчі Кубку ліги від «Епіцентра К Авангарда». А це, між іншим, була домашня поразка рівнян. Тому, підопічні Станіслава Гончаренка мають не тільки віддати «боржок» «АРПИ Запоріжжя» за кубкову поразку в минулому сезоні, а і реабілітуватися перед власними вболівальниками.

Що стосується «АРПИ Запоріжжя», то якщо повертатись до матчів Кубку ліги, підопічні Максима Павлюка після класного домашнього туру провели невиразний етап у Житомирі, не здобувши жодної перемоги на майданчику спорткомплексу «Динамо». А це, погодьтесь, не може не вдарити по амбіціях клубу. І запорожці мали би за той проміжок часу, який був до поєдинку в Рівному, провести роботу над помилками. Ось тільки питання – наскільки якісно підопічні Максима Павлюка її зробили? Це, мабуть, ми вже побачимо на паркеті спорткомплексу ДЮСШ-4.

Екстра-ліга. 6 тур.
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)

4 листопада 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Ор. Дуцяк (Дрогобич), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Роман ЦУПРУК

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.