Протистояння між футзальними колективами Києва та Одеси завжди були цікавими та принциповими. Але зараз трохи інша історія. Наразі «ХІТ», при всій повазі до одеських «будівельників», все-таки трохи вище класом. І недарма саме київська команда зараз є лідером чемпіонату.  Але водночас не будемо принижувати заслуг «Епіцентра К Авангарда», адже це дуже цікава команда, яка поступово прогресує та дає бій фаворитам. Тому, слід очікувати чогось подібного і в матчі з «ХІТом».

Чому робимо такі висновки? По-перше – «Епіцентр К Авангард» хоча і не є суто домашньою командою, але зазвичай натхненно грає саме на паркеті спорткомплексу СКА. І там одесити зазвичай намагаються використати з користю для себе всі плюси та мінуси цього майданчику. І від того не завжди стає комфортно гостям, які приїжджають в Одесу за перемогою. Але гравці «ХІТа» знають про те, як «будівельники» грають на майданчику спорткомплексу СКА, тому їх навряд чи можна чимось здивувати. Тим більше, за сумарним досвідом «кабельники» все-таки переважають підопічних Кирила Красія.

Хоча тут ще можна враховувати деякі нюанси. Наприклад, психологічні. Тобто, можна подумати про те, що обидві команди завершили груповий етап Кубку ліги, програвши «Продексіму» та «ІнБев/НПУ» відповідно. Але з іншого боку – ті поразки вже не мали ніякого турнірного значення, хіба що зіграли свою роль у визначенні чвертьфінальних пар «Фіналу восьми». Тому, навряд чи це якось вплинуло на настрій обох суперників, хоча, звісно, перемагати хочеться завжди. Але тут на інший план виходить інша стратегія, яку треба застосовувати вже під час поєдинків Екстра-ліги, адже зараз кожний здобутий заліковий пункт – на вагу золота у боротьбі за топ-шістку. Тому, і «Епіцентру К Авангарду», і «ХІТу», перш за все, треба думати про це.

Екстра-ліга. 6 тур.
«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «ХІТ» (Київ)

4 листопада 2018 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: А. Швець (Харків), Ол. Дуцяк (Дрогобич), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 1:3

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.