Одразу скажемо: незважаючи на те, що «Ладомир» значиться господарем у цьому поєдинку другого туру, сам матч буде проходити у Києві. Більше того – ця гра буде для команди з Володимира-Волинського другою за два дні, адже перед цим гості з Волині зіграють у столиці України поєдинок третього туру проти «IMS-НУХТ». Тому, ще невідомо, в якому стані футзалістки «Ладомира» вийдуть на паркет спорткомплексу НПУ ім. Драгоманова. Чи встигнуть вони відновитись? Чи зможуть вони правильно розподілити сили на дві гри?

Можливо, якщо «Ладомир» зможе відібрати очки у «IMS-НУХТ», то це додасть волинській команді наснаги і на другу гру. І тоді номінальні господарки зможуть нав’язати боротьбу «Будстару». Хоча мінусом для «Ладомира» буде той факт, що підопічні Костянтина Власенка все-таки будуть трохи свіжішими. До того ж, не забуватимемо, що «будстарівки», незважаючи на гостьовий статус, гратимуть на своєму паркеті. Тому, це може стати їх перевагою.

Інша справа, що для киянок це буде лише дебютна гра у цьому чемпіонаті. І від того, як вони стартують, буде залежати і подальший напрям новоствореної столичної команди. Хоча на папері цей колектив створений під боротьбу за один з комплектів нагород. А от чи втілить «Будстар-НПУ» свої плани у життя – це ми подивимось вже по ходу сезону. А поки що – перша гра підопічних Костянтина Власенка на новому для себе рівні. Хоча для деяких футзалісток він вже не новий, але якщо казати команду, то це будуть лише перші кроки у жіночій «вишці».

Чемпіонат України серед жіночих команд. Вища ліга. 2 тур.
«Ладомир» (Володимир-Волинський) – «Будстар-НПУ» (Київ)
10 листопада 2018. Київ. Спорткомплекс НПУ ім. Драгоманова – 13.30.

Прогноз «5х5» – 1:4

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.