Хоч четвертий тур Першої ліги вже і встиг стартувати одним поєдинком, та більшість матчів у його рамках буде зіграна в найближчий уїк-енд. А поки більшість команд готуються до того, щоб поліпшити своє турнірне становище, ми презентуємо символічну збірну третього туру.

Володимир Удовиченко («Авангард»). Голкіпер краматорської команди дуже впевнено провів поєдинок у Сумах, і завдяки його грі «Авангард» зміг зіграти внічию з «Food Centre-СумДУ». Хоча, можливо, якби не «привіз» від Юнакова, який завершився голом сумчан на останніх секундах матчу, то гості змогли би і виграти, а Удовиченко зміг би записати на свій рахунок «шатаут». Тим не менш, вже зараз можна сказати, що присутність цього кіпера суттєво підсилила воротарську лінію в «Авангарді». .  

Володимир Чухненко («Рятувальник»). Наразі цей гравець є одним з лідерів нинішнього «Рятувальника». І він – один з тих, до якого по грі, мабуть, висувається найменше питань. А в домашній грі проти «Дніпра» Чухненко відзначився дублем, чим допоміг команді з Ромен здобути перемогу. Однозначно, цей гравець, який має досвід виступів за «СумДУ», ще допоможе роменчанам у цьому сезоні.

Назар Швед («Віза-Вторма»). Один з колишніх «ураганівців», які, мабуть, були над мотивованими на гру поти своєї рідної команди. Вочевидь, Назарові було, що доводити. І він довів, забивши у ворота молодих «драконів» два голи, які стали запорукою перемоги в івано-франківському дербі.

Сергій Степаненко («Атлетік»). Капітан «Атлетіка» був, мабуть, найактивнішим гравцем своєї команди у домашньому поєдинку проти «Кобри». Так, можна сказати, що хет-трик команді, яка наразі є аутсайдером чемпіонату – це не таке вже і серйозне досягнення. Але з іншого боку – цей хет-трик допоміг бровар чанам здобути першу перемогу в Першій лізі та трохи поліпшити своє турнірне становище. Тому, це неможливо не відмітити.

Анатолій Варвонець («Епіцентр К Таїрова»). Екс-гравець «МКВ» органічно вписався у гру «Епіцентра К Таїрова». А в матчі проти «Шевченкового краю» він був одним з найпомітніших на майданчику. І забив, і віддав результативну передачу, і взагалі був майже завжди у центрі подій. Варвонець зробив серйозний внесок у перемогу одеситів, які продовжують виправдовувати звання одних з фаворитів сезону.  

Тренер: Іван Скіцко («Віза-Вторма»). Безумовно, для колишнього головного тренера «Урагану» Івана Скіцка, який наразі тренує «Візу-Вторму», поєдинок проти «драконів» був особливим та принциповим. Йому навіть не треба було зайвий раз мотивувати своїх гравців – всі і так чудово все розуміли. Тим не менш, ми бачимо, що наразі «Віза-Вторма» за своєю постановкою гри, її тактичною побудовою, переважає більшість команд Першої ліги. І тут, безумовно, видна робота Івана Скіцка.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.