Футзалістки «ПЗМС» майже одразу з початком гри спробували показати гостям з «5G», хто є господарками паркету. Перша четвірка «ПЗМС» задала високий темп, і Терех довелось кілька разів рятувати столичну команду від голу. На старті гри, мабуть, найактивнішою у складі «ПЗМС» була Барсова, яка кілька разів могла забивати, однак вразити ворота Терех їй так і не вдалося. Втім, вже на 8-й хвилині «ПЗМС» таки вдалось відкрити рахунок. Щоправда, не без «допомоги» Носової, яка записала до свого пасиву автогол. Тоді полтавчанкам, які, безумовно, диктували свої умови гри, стало легше грати. Проте, варто відзначити, що «5G» іноді намагався відповідати. У киянок відзначимо Лебедєву, яка була активною та намагалась знайти можливість для того, щоб забити у ворота Цикаленко. Однак, незадовго до кінця першого тайму рахунок став 2:0 на користь «ПЗМС» після того, як Дударчук виконала класний сольний прохід та «розписалась» у воротах Терех.

Такий розвиток подій дозволяв підопічним Миколи Кудацького грати по рахунку. Тим більше, темп гри був відносно спокійний. Але іноді господарки майданчику нагадували про себе. Так, на початку другого тайму Мочалова ледь не зробила рахунок 3:0, але влучила у поперечину. Однак, ближче до середини другої 20-хвилинки Маргарита все-таки стала учасницею гольової атаки, розігравши класну комбінацію з Гавриш, яка і збільшила перевагу «ПЗМС». А вже за хвилину Євгенія Шаповал довела рахунок до розгромного – 4:0. По суті, полтавчанки поступово знімали всі питання щодо переможці цієї зустрічі. Але залишалось ще багато часу, тому будь-якої миті ситуація на паркеті та рахунок на табло теоретично ще могли змінитись. Особливо варто звернути увагу саме на ситуацію на майданчику спорткомплексу ПЗМС, а конкретно – на фоли «5G», кількість яких збільшувалась у геометричній прогресії. І в результаті це призвело до того, що на 36-й хвилині у ворота киянок був призначений дабл-пенальті, який реалізувала Дударчук. А вже за хвилину Мочалова порадувала вболівальників дуже класним за своєю естетикою голом. Хоча могла Маргарита записати на свій рахунок і дубль, якби забила свою «десятку».

А що ж «5G»? В принципі, у київської команди було не так багато моментів. Хоча одного разу «фіолетовим» таки вдалось відзначитись – це зробила Ткачук. Могли підопічні Світлани Головіної забити і тоді, коли їх полтавські опонентки почали експериментувати з грою з п’ятим польовим. Але підсумкова сирена зафіксувала рахунок 6:1 на користь «ПЗМС», яким здобув другу домашню перемогу поспіль.  

«ПЗМС» (Полтава) – «5G» (Київ) – 6:1
Голи:
Носова (8 – автогол), Дударчук (17, 36 – з 10-метрового), Гавриш (28), Є. Шаповал (29), Мочалова (37) – Ткачук (36)

«ПЗМС»: Цикаленко – Є. Шаповал, Дударчук, Барсова, Волосина – Завгородняя, Мочалова, Гавриш, Келеп – Тищенко
«5G»: Терех – Скляр, Коноваленко, Лебедєва, Швець – Бойко, Носова, Свердлова, Ткачук
Попередження: Швець (23)
Вилучення: Швець (30 – повторне попередження)
На 39-й хвилині Мочалова («ПЗМС») не реалізувала 10-метровий (перекладина)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.