10 листопада офіційно стартував другий сезон Юнацької Екстра-ліги (U-16). Цього сезону в даному чемпіонаті на старт вийшли сім команд. Нагадаємо, що спочатку планувалась участь шести команд, а також планувалась участь команди з Києва. Однак, столичної команди в цьому сезоні не буде. Натомість, додалась ще одна команда з Івано-Франківська – «Надія-Прикарпаття».

Отже, у новому сезоні Екстра-ліги (U-16) гратимуть такі команди: збірна Харківської області, «Ураган» (Івано-Франківськ), «Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «КІВС Енергія» (Львів), «Футзал-Дніпро» (Дніпро), «Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне) та «Іллічівець/ДЮСШ Роздільна», яка представляє два міста: Чорноморськ та Роздільну. Сам же чемпіонат проходитиме у два етапі. На першому етапі команди гратимуть у регулярному чемпіонаті зі спареними матчами за системою «дім-виїзд». А вже у другому етапі чотири найкращі команди зіграють у півфінальній серії плей-оф до трьох перемог, після чого визначаться фіналісти та учасники «бронзової» серії. Що стосується команд, які за підсумками регулярного чемпіонату посядуть 5-7 місця, то формат змагань між ними вирішить Комітет дитячо-юнацького футзалу АФУ.

Як вже повідомляв «5х5», то поєдинки стартового туру між «Іллічівцем» та «Ураганом» будуть зіграні у резервний день. Тому, поки у першому турі були зіграні чотири матчі замість шести запланованих. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

1 тур

10 листопада
«Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «КІВС Енергія» (Львів) – 1:3
«Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне) – збірна Харківської області – 1:1 (по пенальті – 4:3)

11 листопада
«Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «КІВС Енергія» (Львів) – 1:2
«Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне) – збірна Харківської області – 1:2

У другому турі зустрінуться:

«Іллічівець/ДЮСШ Роздільна» (Одеська обл.) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро)
«КІВС Енергія» (Львів) – «Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне)
«Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Ураган» (Івано-Франківськ).

Поєдинки другого туру відбудуться 17-19 листопада.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»   

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.