Четвертий тур чемпіонату України серед команд Першої ліги розтягнувся на цілий тиждень і був остаточно зіграний лише у середу. Тому, нам довелось почекати з визначенням найкращих, хоча символічна збірна була сформована майже на 90 %. Перемога молодих «ураганівців» додала останній штрих до повної картини туру, яку ми і презентуємо.  

Володимир Удовиченко («Авангард»). Знову цей голкіпер потрапив до символічної збірної туру. І, будемо справедливі, по праву. В матчі з «Атлетіком» він кілька разів рятував «Авангард» від можливих голів. Окрім того, на відміну від свого дублера Чабанова, зміг залишитись «сухим», тобто – не пропустив (хоча ми Чабанова теж не будемо звинувачувати у пропущених м’ячах – там скоріше і «Авангард» розслабився, і «Атлетік» трохи додав). І можна сказати, що гра Удовиченка багато в чому допомогла «Авангарду» здобути першу перемогу в сезоні.

Євген Юнаков («Авангард»). Капітан «Авангарда» дуже хотів виправитись за свою помилку, яка призвела до нічийного результату в матчі з «Food Centre-СумДУ». І в поєдинку з «Атлетіком» Юнаков показав свій високий клас, забивши два шикарних м’ячі, які влетіли у ворота броварської команди після класних індивідуальних дій одного з найдосвідченіших гравців «жовто-зелених».

Віталій Катеринін («Food Centre-СумДУ»). Нарешті Катериніна прорвала. Цей гравець свого часу був одним з лідерів друголігового «Сумихімпрома-СДПУ», і коли він отримав можливість перейти в «СумДУ», то здавалося, що там він не тільки пішов на підвищення, а і стане одним з провідних гравців «політехівців». Але щось пішло не так, як хотілося. І тільки зараз Катеринін починає поступово заявляти про себе. Перед цим він забив гол «Авангарду», який врятував «Food Centre-СумДУ» від поразки, а тепер його взагалі прорвало на хет-трик. Далі буде?

Ігор Кушецький («Віза-Вторма»). Зазвичай цей гравець знаходиться трохи «в тіні» лідерів «Візи-Вторми», які роблять погоду в івано-франківській команді. Тим не менш, він завжди є одним з найактивніших та дуже часто показує свою націленість на ворота суперників. Не зрадив собі Кушецький і в матчі проти «Епіцентра К Таїрова». Знову був активний та отримав за це винагороду у виді гола, який допоміг «Візі-Втормі» перемогти прямого конкурента та зміцнити своє лідерство.  

Олег Негела («Ураган-2 КФВ»). У нинішньому варіанті дублюючого складу «Урагану» Олег Негела – один з тих, хто має бути лідером та мотором команди. Його козир – нестандартне мислення. У поєдинку проти «Кобри» саме його забитий м’яч дозволив молодим «драконам» вийти вперед, а потім у підсумку святкувати перемогу.  

Тренер: Олександр Хурсов («Авангард»). Наставник «Авангарда», вочевидь, зміг знайти слова до своїх підопічних, які змогли нарешті здобути першу перемогу в сезоні. І тепер ця дебютна звитяга, вочевидь, зніме той тягар, який був як у тренера краматорської команди, так і у його підопічних. Однак, тепер цікаво подивитись на те, як Хурсов надалі налаштовуватиме своїх підопічних на боротьбу, яка тільки починається, тому що топ-поєдинки для краматорчан ще попереду.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.