У «Візи-Вторми» був хороший шанс скористатися тим, що дербі між «Рятувальником» та «Food Centre-СумДУ» перенесено. Для цього підопічним Івана Скіцка треба було переграти на виїзді «Атлетік». Хоча сам «Атлетік», до речі, теж мав свої види на цю гру.

Броварчани дуже добре розпочали гру, незважаючи на те, що саме їх опоненти створили перший небезпечний момент у матчі. Але потроху підопічні Олександра Славінського починали шукати ключі до воріт Макогона. Однак, поки господарі майданчику намагались втілити у життя свою ставку на швидкий гол, м’яч опинився саме у воротах Шульги. Це Данів нагадав усім про свій бомбардирський хист та відкрив рахунок. На тому неприємності для господарів майданчику не завершились. Скоро Баланик подвоїв перевагу «мануфактурників», і в результаті вже до середини першого тайму рахунок був 2:0 на користь «Візи».

Таке становище було для «Атлетіка» ближчим до скрутного. Але варто віддати належне бровар чанам – вони не здалися, і згодом мали шанси для того, щоб для початку бодай би відквитати один м’яч. Більше того – підопічним Олександра Славінського вдалося забити один гол у відповідь. Однак, він був не зарахований через гру Івонка рукою, за що гравець «Атлетика» отримав жовту картку. Втім, господарі майданчику мали ще кілька нагод для того, щоб забити, але вдало у воротах «Візи-Вторми» діяв Макогон. Хоча й у Шульги також подекуди була робота. Тим не менш, якщо не звертати уваги на рахунок, то можна було зробити один висновок: «Атлетік» у першому таймі як мінімум на гол награв, але «мануфактурники», за рахунок досвіду деяких гравців, все-таки вдавалося добре грати в обороні та відповідати контратаками.

На початку другого тайму «Віза-Вторма» кілька разів перевірила на готовність до поєдинку Воронкова, який після перерви замінив у воротах «Атлетіка» Шульгу. Воронков у кількох епізодах вдало вступив у гру. Після того у броварської команди були спроби забити. Особливо варто в цьому контексті відзначити Степаненка, який традиційно був одним з найактивніших у складі «Атлетіка». Однак, у середині другого тайму всі намагання броварчан перекреслили два голи у виконанні Зеленкевича та Москалика. Фактично, хоча залишалось грати трохи більше дев’яти хвилин, можна було сміливо стверджувати, що долю поєдинка було вирішено.

Однак, футзалісти «Атлетіка» все-таки намагались забити у ворота «Візи-Вторми» бодай би «гол престижу». Скоро вони перейшли на гру з п’ятим, але навіть гра у штучній більшості не приносила дивідендів бровар чанам, які, до того ж, могли ще й пропустити у порожні ворота. Однак, підопічні Олександра Славінського все-таки змогли залишити останнє слово за собою. На останній хвилині Лапа все-таки змусив Макогона капітулювати, і «Атлетік», таким чином, не пішов з майданчику без забитого голу. Однак, він поразки він не врятував. Що стосується «Візи-Вторми», то вона після цієї перемоги очолила турнірну таблицю Першої ліги. Але чи зможе «Віза» там закріпитись – це залежить від результату матчу «Рятувальник» – «Food Centre-СумДУ».

«Атлетік» (Бровари) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 1:4
Голи:
Лапа (40) – Данів (5), Баланик (8), Зеленкевич (30), Москалик (31)

«Атлетік»: Шульга (Воронков, 21) – Лапа, Івонко, Кутовий, Степаненко – Загура, Гнєзділов, Макаренко, Корольчук
«Віза-Вторма»: Макогон – Подолюк, Москалик, Данів, Кушецький – Зеленкевич, Швед, Баланик, Кіндратів
Попередження: Івонко (11), Кутовий (28)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.