Після розгромної поразки збірної України у першому товариському матчі від чехів з рахунком 0:4, у тренерського штабу збірної України було трохи менше доби на роздуми щодо того, як не опустити подібного провалу і у другій грі. Щоправда, можна також врахувати той факт, що українцям треба було ще переїхати з Хрудіма в Кутну Гору. Але це все – деталі.

Чого можна чекати від другого товариського поєдинку між чехами та українцями? Перш за все, мабуть, треба чекати змін у четвірках, які не призведуть. До ще однієї розгромної поразки. Все-таки, збірна України за класом гравців має бути вище за своїх чеських суперників. І «синьо-жовтим» треба буде довести, що ця розгромна поразка з рахунком 0:4 була лише випадковістю або подарунком Роману Марешу на честь завершення кар’єри.

Треба також врахувати, що у чехів буде перевага в тому, що перед матчами з нашою командою підопічні Томаша Нойманна проводили тренувальний збір саме в Кутній Горі. Тобто, їм не доведеться довго адаптовуватись до майданчику. Однак, разом з тим, хочеться вірити, що і наші футзалісти не тільки швидко адаптуються до майданчику в Кутній Горі, а і взяти реванш за вчорашню поразку.   

Товариський матч № 2
Чехія – Україна

30 січня 2019 року. Чехія. Кутна Гора – 21.15.
Прогноз «5х5» – 1:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.