Зі стартовим свистком активно пішли в напад кияни. Однак захист енергетиків на чолі з Войтовичем впорався з цим натиском і «зелено-білі» почали створювати свої моменти. Варто відзначити три поспіль удари Сергія Коваля. Після одного з них вболівальники вже були готові святкувати взяття воріт, однак м’яч, струсонувши стійку, вилетів на майданчик.

А на 12-й хвилині «Енергія» відкрила рахунок. Коваль віддав верхову передачу зі свого штрафного майданчика до воріт суперників, а Радевич головою переправив м’яч у сітку повз голкіпера гостей. Вже за Віталій Радевич знову був на вістрі атаки, прорвався по лівому фланзі і пробив, але Іваняк та Андрій Борсук спільними зусиллями вибили м’яч подалі від воріт. Згодом воротар «ХІТа» врятував свою команду після пострілу від Коваля та добивання від Легендзевича, також двічі небезпечно завдавав ударів Ковальчук. Пізніше Легендзевич красиво пробивав з льоту, але Іваняк знову продемонстрував свою воротарську майстерність.

Звісно, створювали свої нагоди і кияни, але у першому таймі гостям не вдалось відзначитись.

У другій половині зустрічі обопільні атаки суперників продовжувались, тож воротарі обох команд мали достатньо роботи. На 27-й та 29-й хвилинах футзальна фортуна врешті посміхнулась гостям: Педяш двічі влучно завершив контратаки «ХІТа». Тепер вже львів’янам довелось відігруватись, енергетики посилили тиск на ворота суперників, у штрафному майданчику гостей виникали «пожежі», але рахунок на табло вперто не змінювався.

Також на майданчику побільшало боротьби, і це зрештою призвело до того, що на 37 хвилині ситуація для «зелено-білих» ускладнилась. Арбітр показав другу жовтку картку, яка автоматично стала червоною, для Ковальчука. Чи заслуговував такого покарання гравець «Енергії» — варто детально переглянути повтори цього епізоду. Але як би там не було, львів’яни на дві хвилини залишились у меншості.

«Енергетики» вистояли, і трошки більш як за хвилину до сирени вийшли у повному складі, а також отримали можливість атакувати з п’ятим польовим. На останніх секундах «зелено-білі» мали нагоду врятувати матч. Атаку львів’ян завершував хорошим ударом Коваль, але на заваді знову стала відмінна реакція Іваняка.

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ) – 1:2
Голи:
Радевич (12) – Педяш (27, 29)

«Енергія»: Войтович – Коваль, Легендзевич, Радевич, Пелех – Кузь, Ковальчук, Гасюк, Струк  
«ХІТ»: Іваняк – Жук, Чепорнюк, Боргун, Педяш – Школьний, Колесников, Тменов, А. Борсук  
Попередження: Ковальчук (36) – Школьний (17)
Вилучення: Ковальчук (37 – повторне попередження) 

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.