У рамках підготовки до поєдинків Основного раунду чемпіонату Європи (U-19), юніорська збірна України зіграла другий товариський поєдинок проти юніорської збірної Угорщини. Нагадаємо, що в першому двобої підопічні Віталія Одегова здобули перемогу з рахунком 4:3. Приємно, що і у другій зустрічі перемога дісталась «синьо-жовтим».

Хоча вже на старті поєдинку угорцям вдалося відкрити рахунок після голу Тами. Однак, вже до середини першого тайму українським футзалістам вдалося не тільки відновити рівновагу, а і вийти вперед. Така мінімальна перевага у підопічних Віталія Одегова була майже до кінця першої 20-хвилинки, поки Остор не відновив нічийний результат. Але вже у другій половині зустрічі українці, завдяки голам Масевича та Овакімяна, таки схилила шальки терезів на свою користь і перемогла з рахунком 4:2.

Нагадаємо, що у березні юніорська збірна України зіграє в Основному раунду відбіркового етапу чемпіонату Європи (U-19). Суперниками наших футзалістів будуть збірні Македонії, Бельгії та Румунії.

Угорщина (U-19) – Україна (U-19) – 2:4
Голи:
Тама (1), Остор (19) – Овакімян (4, 40), Завертаний (8), Масевич (30)

Попередження: Овакімян (10), Волков (30)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.