Звичайно, головна подія цього лютневого уїк-енду – це «Фінал чотирьох» жіночого чемпіонату Європи. Однак, окрім цього, у світовому футзалі буде багато подій. Зокрема, і в українському. Серед них треба згадати і про матчі Юнацької Екстра-ліги (U-16). А там буде, на що подивитись.

Враховуючи те, що цей тур пропускатиме КІВС «Енергія», то у вихованців «Кардинала-ДЮСШ № 4» буде хороша нагода посунути львів’ян з поточного третього місця. Для цього підопічним Андрія Мозерова достатньо буде перемогти «Надію-Прикарпаття» бодай би в одному з двох запланованих протистоянь. А якщо рівненська команда здобуде дві перемоги поспіль, то вона взагалі зможе закріпитись на третій сходинці. Більше того – за сприятливих обставин «кардинали» зможуть ділити 2-3 місця з «Іллічівцем».

Сам же «Іллічівець-Продексім» гратиме у Харкові. І протистояння зі збірною Харківської області, можливо, буде центральним в 11 турі. Тим більше, харків’яни, вочевидь, не полишають надій зачепитись за четверту сходинку. Наразі ЗХО далека від топ-четвірки. Однак, дві домашні перемоги над «Іллічівцем» можуть суттєво покращити турнірну ситуацію для слобожанців.

Протистояння між «Ураганом» та «Футзал-Дніпром» могло би бути центральним, якби не нинішнє становище команд, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Тим не менш, матчі між цими командами мають свою нотку принциповості. І два поєдинки в рамках 11 туру не мають стати винятками. Хоча «дракони» все-таки перебувають у більш виграшному стані, адже вони наразі є лідерами, і навряд чи вони захочуть у Дніпрі втратити бодай би один заліковий пункт. Тим більше, «Іллічівець-Продексім» вже близько. Хоча і «тигри» мають свій стимул – якщо вони переможуть у двох матчах, а «Надія-Прикарпаття» програє, то дніпровці зможуть залишити останню сходинку в турнірній таблиці.

Пропонуємо Вашій увазі розклад матчів 11 туру.

15 лютого.
16.00. «Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне) – «Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
16.45. Збірна Харківської області – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ/Роздільна)

16 лютого.
09.30. Збірна Харківської області – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ/Роздільна)
10.00. «Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне) – «Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
16.30. «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

17 лютого.
10.30. «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»    

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.