Дотепер рівняни вже двічі обігрували «Сокіл» у поточному сезоні. «Кардинал» був сильнішим за хмельницьку команду у Кубку ліги – 4:2 та у першому колі чемпіонату – 7:0. Саме ця перемога 17 листопада минулого року передувала чотиримісячній безвиграшній серії команди Станіслава Гончаренка. Упродовж цього періоду «Кардинал-Рівне» без перемог провів 11 матчів. 8 з них – у чемпіонаті Екстра-ліги. Обірвалася тривала невтішна серія також у матчі проти «Сокола».

Гості дуже швидко реалізували свою ігрову перевагу. Передачу від кута майданчика від Олександра Басича реалізував Мануйленко. Втім, перед перервою «Кардинал-Рівне» вже звично дозволив супернику відігратися. Кручек на дальній стійці головою замкнув удар-передачу партнера.

А на старті другого тайму вже господарі вийшли вперед у рахунку. Стрімка контратака «Сокола» завершилася тим, що залишений без нагляду Кручек з близької відстані заштовхав м’яча у ворота – 2:1. Повівши в рахунку, «Сокіл» спробував втримати перевагу. Команді Станіслава Гончаренка довелося штурмувати редути хмельничан, змінивши голкіпера на п’ятого польового. Цю роль традиційно зіграв Ардашніков. І за три хвилини до сирени «Кардинал-Рівне» вирвав перемогу. Спершу Салтанов передачею знайшов на «п’ятачку» перед воротами господарів Мануйленка, і той оформив дубль. А згодом вже сам Салтанов наважився на удар із середньої відстані і пробив точно – 2:3. Після цього вже Подлюк вийшов п’ятим у «Сокола» замість Ліпчинського. Але у чисельній більшості відігратися господарі не зуміли.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 2:3
Голи: 
Кручек (19, 25) – Мануйленко (4, 37), Салтанов (37)
Попередження: Хамдамов (3), Щербань (15) – Мануйленко (38) 

За матеріалами офіційного сайту ФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Фото: Роман ЦУПРУК

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.