До Рівного «ХІТ» приїхав після трьох поспіль матчів без перемог. Кияни поступилися «Урагану» і «Продексіму», а також звели внічию попередню гру проти «Енергії». Крім того, через травми столична команда не дорахувалася цілого ряду виконавців. У Рівному не зіграли Микита Тменов, Ігор Борсук, Сергій Журба та Олександр Школьний. Дискваліфікацію також відбував головний тренер команди Дмитро Шувалов. За поєдинком він спостерігав з трибуни. «Кардинал-Рівне» вже звик грати без травмованих Павла Концеби та Олександра Сіріцького. До кінця сезону через травму також вже не зіграє найкращий бомбардир команди Ігор Салтанов. Рівняни, до слова востаннє перемагали ще 16-го березня, (якщо не враховувати технічну перемогу над «Титаном») обігравши «Сокіл».

Втім, навіть за таких серйозних втрат у складах обох команд – звітний поєдинок вийшов доволі видовищним. Суперники відповідали ударом на удар. У складі «ХІТа» рахунок міг відкрити Боргун. Його удар прийшовся поряд зі стійкою. Рівняни відповіли нереалізованим виходом віч-на-віч із Суховим Кравцова. Потім Басич, будучи перед порожніми воротами, не зумів замкнути передачу Поночовного. А біля протилежних воріт Морикишка «потягнув» удар Олександра Корнійчука.

У другому таймі гості цілком заслужено мали би залишитися у чисельній меншості. Арбітри пожаліли Корнійчука, який за відвертий зрив атаки суперника мав би отримати повторне попередження. Заключні дві з половиною хвилини зустрічі гості провели з п’ятим польовим на майданчику. Втім, втілити чисельну перевагу в гол не зуміли. Таким чином, «ХІТ» не виграв вже четвертий матч поспіль, а «Кардинал-Рівне» вдруге поспіль зіграв унічию.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ) – 0:0
«Кардинал-Рівне»:
Морикишка – Мануйленко, Поночовний, Басич, Горпинич – Корнєв, Ардашніков, Кравчук, Кравцов.  

«ХІТ»: Сухов – Чепорнюк, Дзюба, Педяш, Колесников – А.Борсук, Корнійчук, Жук, Боргун. Запасний: Іваняк.
Попередження: Кравцов (18) – Корнійчук (15)

За матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Фото: Роман ЦУПРУК

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.