Де б не зустрічались «Енергія» та «Ураган», поєдинки між ними завжди викликатимуть інтерес. Все-таки, «енергетичне» дербі завжди викликало, викликає і надалі викликатиме інтерес. Не став винятком і цей поєдинок у Львові.

Гра тримала в напрузі з першої до останньої секунди: було достатньо боротьби і небезпеки біля обох воріт. Протягом всього поєдинку голкіпери Андрій Пітуля та Роман Колток працювали на повну.  Все ж першими реалізували свою нагоду івано-франківці. На 9-1 хвилині вдало завершив атаку своєї команди Андрій Лисенко. Відігратись львів’янам вдалось на 15-й хвилині. Коваль потужно і влучно пробив зі штрафного. А ще за три хвилини «Енергія» вийшла вперед. Після передачі Струка зрізав м’яч у власні ворота Фаренюк. У першій половині зустрічі рахунок більше не змінювався: рятували голкіпери і каркас воріт.

У другому таймі команди ввімкнули ще більші швидкості і регулярно створювали гольові нагоди. «Пожежі» виникали то біля одних, то біля інших воріт. Тим не менш, на табло зберігалась мінімальна перевага «Енергії». Розв’язка у дербі настала протягом останніх двох хвилин. На 38-й хвилині невдалу передачу львів’ян з аута перехопив Абакшин і реалізував вихід сам на сам. А на 40-й хвилині івано-франківці розігнали контратаку, в результаті якої Ярослав Лебідь вивів «Ураган» вперед. Останні секунди матчу львів’яни провели в атаці з п’ятим польовим, функції якого виконував Олег Легендзевич. Хорошу нагоду зрівняти рахунок мав Віталій Танський, однак на його удар вчергове зреагував голкіпер “Урагану”.І цим він фактично приніс перемогу «Урагану».

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:3
Голи:
Коваль (15), Фаренюк (18 – автогол) – Лисенко (9), Абакшин (38), Лебідь (40).

«Енергія»: Пітуля –  Струк, Пелех, Кузь, Танський – Коваль, Радевич, Легендзевич, Ковальчук
«Ураган»: Колток – Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут – Абакшин, Лисенко, Лебідь, Шеремета – Сторожук.
Попередження: Струк (29) – Фаренюк (19), Кордоба (30).

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.