«БЧ» та «ВітЕн» зіграли другий матч «бронзової» серії чемпіонату Білорусі. Враховуючи те, що у першій грі переміг «ВітЕн», то шанси оршанської команди на перемогу в поєдинку № 2 були трохи вищими. Але «залізничники» грали вдома, тому фактично у підопічних Дмитра Камека не було права на помилку.

Вже по ходу першого тайму гомельчани показали свої наміри зрівняти рахунок у серії. Власне кажучи, вони і повели в матчі після першого тайму – відзначився Жариков. Але «енергетики» змогли зрівняти цифри на табло спорткомплексу «Локомотив» ще до перерви. На 17-й хвилині оршанці розіграли штрафний, який завершився голом Гусакова. Але вже у другому таймі своє вагоме слово сказав український легіонер «БЧ» Максим Літвінов, який спочатку забив сам, а після середини другої 20-хвиинки віддав гольову передачу на Кускова. Той же Кусков незабаром оформив дубль, зробивши рахунок 4:1 на користь господарів майданчику. Однак, незадовго до кінця гри «ВітЕну» таки вдалося підсолодити гірку пігулку поразки, вдало розігравши п’ятого. Але на більше у «енергетиків» не вистачило часу.

Отже, 4:2 на користь «БЧ», і рахунок у серії за третє місце став рівним. А це означає, що 13 червня в Орші відбудеться вирішальна гра за бронзові медалі чемпіонату Білорусі.

«БЧ» (Гомель) – «ВітЕн» (Орша) – 4:2
Голи:
Жариков (11), ЛІТВІНОВ (24), Кусков (32, 35) – Гусаков (17), ІВАНОВ (38)

Попередження: ЛІТВІНОВ (6), Кусков (31) – МОЖЕЙКО (25), Сілівончік (40)
Рахунок у серії – 1:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «
Спортнавины»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.