Офіційний сайт Асоціації футзалу України повідомляє про те, що наставник юніорської збірної України Віталій Одегов визначився зі списком гравців, які готуватимуться до фінального етапу чемпіонату Європи серед 19-річних. У порівнянні з турніром у Франції, на якому «синьо-жовті» посіли четверте місце, серед викликаних футзалістів є і Євгеній Козлов, який не грав на «Montaigu Cup». Також немає у цьому складі представника «ІнБева» Максима Сєхова.

В цілому ж, список «збірників», які готуватимуться до Євро (U-19), виглядає наступним чином: воротарі: Микола Гуйван («Ураган-2-КФВ»), Євгеній Козлов («Авангард»), Дмитро Щипчик («Продексім-2»); універсали: Владислав Завертаний, Мар’ян Масевич, Петро Сенюк, Вадим Меденець, Олег Негела, Владислав Сорокін (всі – «Ураган-2-КФВ»), Едуард Нагорний («Авангард»), Едуард Волков, Данило Бєлан (обидва – «Продексім-2»), Денис Бланк («ІнБев»), Ярослав Квасній, Ігор Тимців (обидва – «Енергія»).

Нагадаємо, що юніорська збірна України у груповому раунді фінального етапу Євро (U-19) гратиме в одній групі зі збірними Іспанії, Хорватії та Нідерландів.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.