Сьогодні у Латвії відбудуться матчі другого ігрового дня юніорського чемпіонату Європи. Пропонуємо Вашій увазі анонс цих поєдинків.

Група «В»

Збірні Хорватії та Нідерландів напередодні програли свої поєдинки. Але якщо аналізувати шанси обох команд, то у хорватів їх все-таки буде побільше. І справа не тільки в тому, що вони вчора програли «краще», ніж нідерландці. Річ у тім, що «картаті» все-таки за багатьма факторами переважають «помаранчевих». Хоча збірна Нідерландів напередодні таки намагалась показати зуби. Тому, хорватам треба бути до цього готовими. Але все-таки щось підказує, що у балканців не має виникнути проблем у цій грі.

Нідерланди (U-19) – Хорватія (U-19)
9 вересня 2019 року. Латвія. Рига. «Арена Рига» – 12.30.

Арбітри: Ірина Веліканова (Росія), Фатма Езлем Тусун (Туреччина), Мар’ян Младеновскі (Північна Македонія)
Хронометрист: Інгус Пуріньш (Латвія)
Прогноз «5х5» – 0:5

Не будемо довго розповідати про поєдинок між збірними України та Іспанії. Всі все розуміють. Перемога для однієї з команд фактично означатиме прохід до півфіналу. А тій команді, яка програє, доведеться все вирішувати у матчі третього туру. Звичайно, хотілося б, щоб сьогодні вдача була на боці української команди. Але навіть якщо у грі з Іспанією буде невтішний результат, то залишається у запасі ще двобій з Хорватією. Разом з тим, будемо сподіватись, що підопічні Віталія Одегова все-таки зможуть подарувати нам ще одну сенсацію юніорського Євро.

Україна (U-19) – Іспанія (U-19)
9 вересня 2019 року. Латвія. Рига. «Арена Рига» – 15.00.
Арбітри: Борислав Колев (Болгарія), Славомир Стечко (Польща), Кріштіану Сантуш (Португалія)
Хронометрист: К’яра Перона (Італія)
Прогноз «5х5» – 2:3

Дуже інтригуючий та цікавий поєдинок буде між росіянами та латвійцями. Росіяни явно налаштовані виправити своє турнірне становище після дуже несподіваної поразки від поляків. Та є одна проблема: цього ж прагнутимуть і господарі турніру, які прагнуть реабілітуватись перед власними вболівальниками. Поразка для кожної з двох команд фактично перекреслить усі шанси на вихід до півфіналу бодай би з другого місця. Тому, цей матч точно буде дуже принциповим.

Росія (U-19) – Латвія (U-19)
9 вересня 2019 року. Латвія. Рига. «Арена Рига» – 17.30.
Арбітри: Григорій Ошомков (Естонія), Даніел Маткович (Швейцарія), Адмир Захович (Словенія)
Хронометрист: Хуан Галлардо (Іспанія)
Прогноз «5х5» – 2:2

В останньому матчі другого ігрового дня юніорського чемпіонату Європи зустрінуться дві команди, які за підсумками першого дня очолили групу «А». Однак, одну з цих двох збірних точно навряд чи хто бачив серед лідерів, адже, мабуть, ніхто не думав, що поляки можуть обіграти Росію. А так і сталося. Тому, португальці навряд чи виходитимуть на гру з шапкозакидацьким номером. Але цікаво буде подивитись на «Кадру» – чи зможе польська команда зробити ще одну сенсацію? Відповідь на це ми побачимо вже ввечері.

Польща (U-19) – Португалія (U-19)
9 вересня 2019 року. Латвія. Рига. «Арена Рига» – 20.00.
Арбітри: Ярослав Вовчок (УКРАЇНА), Міхаел Христофідес (Кіпр), Ян Креста (Чехія)
Хронометрист: Вадран Бабич (Хорватія)
Прогноз «5х5» – 1:4

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: УЄФА

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.