Після турніру у Львові та перед стартом чемпіонати прес-служба «Food Centre-СумДУ» трохи поспілкувалася з новачком сумської команди.

– Денисе, ти вже пройшов збори з командою, як пройшла акліматизація в новій команді?
– Все відмінно! Колектив хороший, дружній!

З більшістю хлопців був знайомі, адже вчимося в одному університеті, грали разом з студентами. Тому з акліматизацією ніяких проблем не було.

– Ви зіграли товариську гру з «ХІТом», а також відіграли кілька матчів на турнірі у Львові. Які завдання стояли перед турніром, і чи задоволений ти результатом?
– Я думаю, головним завданням було підготуватися через ці ігри до сезону, напрацювати поєднання, стандарти. Можна сказати, що задоволений, було 5 ігор з дуже сильними суперниками, впевнений, що кожна з них пішла нашій команді на користь.

– Які очікування від старту Екстра ліги?
– Швидше вже хочеться почати сезон, так би мовити, увійти в ігровий ритм. Всі ігри будуть важкі, безкомпромісні, адже всі розуміють, що кожна перемога, кожне здобуте очко буде на вагу золота.

– Які завдання перед собою ставить Денис Зеленкевич на сезон?
– В першу чергу хочеться домогтися з командою потрапляння в шістку, вважаю це найголовнішим завданням. Що стосується особистих завдань, то хочеться принести команді якомога більше користі, а також кожен день вдосконалюватися як гравець, стати сильнішим.

– Що скажеш уболівальникам перед стартом?
– Я гадаю, в Україні всі прекрасно знають, яка величезна підтримка вболівальників у Сумах. Впевнений, що в цьому сезоні на трибунах стане ще більше людей. Приходьте, підтримуйте нас! Ми дуже на вас розраховуємо!

За матеріалами офіційного сайту ФК «Food Centre-СумДУ» (Суми)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.