У день гри між «ІнБевом» та «Енергією» Житомир святкував День міста. Тому, для гравців «ІнБева» це було зайвою мотивацією у грі проти львів’ян. До того ж, для половини складу «пивоварів» цей матч був офіційним дебютом у головному дивізіоні українського футзалу. З одного боку – це було хорошим стимулом, а з іншого – виникало питання щодо того, щоб житомиряни не перегоріли до гри.

На початку поєдинку команди обмінялись хорошими моментами. Пелех дальнім ударом перевірив готовність воротаря господарів Мельника. А згодом голкіпер «Енергії» Пітуля вдало зіграв на виході і не дозволив відзначитись  Бакуму. Першим свою нагоду реалізував «ІнБев». На 5-й хвилині Іванов здійснив прохід зі своєї половини майданчика і відправив м’яч у сітку. Житомирська команда могла подвоїти свою перевагу, однак після удару того ж таки Іванова зі штрафного м’яч влучив у стійку воріт. Львів’яни відповіли результативно. Спершу удар здалеку Струка парирував голкіпер. А на 10-й хвилині Ременець реалізував свій шанс і зрівняв рахунок. Нагоди вийти вперед у першому таймі мали обидві команди, але голкіпери діяли надійно. Тож, на перерву суперники пішли за рахунку 1:1.

Другу половину зустрічі активно розпочали «зелено-білі»: тричі небезпечно стріляв Пелех, потужно пробивав Танський, загрожував воротам суперників Ременець. Однак, це не принесло результату. Натомість, на 31-й хвилині Бланк влучно пробив з гострого кута, вдруге вивівши «ІнБев» уперед. А ще за три хвилини Чеберяк зіграв у відборі і реалізував вихід сам на сам. За такого перебігу подій Валерій Легчанов випустив на майданчик п’ятим польовим Пелеха. Однак, господарі скористались незахищеністю воріт «енергетиків» – в одному з епізодів точним дальнім ударом відзначився Станіслав Моспан. Попри це, львів’яни продовжили атакувати вп’ятьох, і на 37-й хвилині Пелех  скоротив розрив у рахунку. На останніх хвилинах матчу «енергетики» пробували врятувати поєдинок, створили кілька хороших нагод, однак більше голів у цій зустрічі не було.

«ІнБев» (Житомир) – «Енергія» (Львів) – 4:2
Голи:
Іванов (5), Бланк (31), Чеберяк (34), Моспан (35) – Ременець (10), Пелех (37).

«ІнБев»: Мельник – М. Чеберяк, Бакум, Карбула, Дзюба,  Іванов, Вакула, Мосейчук, С. Моспан, Бланк.
«Енергія»: Пітуля (Войтович) – Струк, Пелех, Ременець, Марциняк, Танський, Легендзевич, Гасюк, Ковальчук, Буньо

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)
Фото: Сергій РОЗДУМ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.