У Луцьку стартував традиційний турнір на призи «Волинської газети». Сьогодні були зіграні матчі групового раунду. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

Майданчик № 1 (тарафлекс)  

«ІнБев-2», який фактично захищав свій чемпіонський титул, з перших хвилин пішов в атаку. Житомиряни майже не давали своїм візаві можливостей не те, що перейти середину майданчику, а і навіть змінитись. Удари по воротах «Бережанки» наносились часто, «ІнБев-2» практично повністю контролював гру. Однак, м’яч опинився саме у воротах «пивоварів». Це Добровольський на 10-й хвилині змусив Дениса Ковальчука витягати м’яч з сітки своїх воріт. Що цікаво – це був фактично перший удар у ствір воріт житомирян, і він став результативним. Такий перебіг подій змушував «пивоварів» йти вперед великими силами, щоб якомога швидше зрівняти рахунок. Однак, незважаючи на всі зусилля гравців «ІнБева-2», які увімкнули майже максимальні швидкості, рахунок залишався незмінним.

На старті другої 15-хвилинки «Бережанка» показала сплеск активності, який, щоправда, не закінчився взяттям воріт «ІнБева-2». І це було на руку житомирянам, які потім перехопили ініціативу. Результатом цього став гол Бондарчука, після якого рахунок став рівним. Після цього «ІнБев-2» збільшив оберти, як це вже було у першому таймі. Однак, «Бережанка» тримала оборону. Проте, незадовго до кінця другого тайму «гранатові» не змогли встояти. Точніше, не встояв Фандєєв, який став автором автоголу. І саме він приніс перемогу житомирській команді.

Голи: Чорновол (2), Дорош (27) – Лолоха (12), Бандура (26)
Попередження: Ковпак (28)

Інша житомирська команда, «Форца», теж хотіла стартувати з перемоги. Більше того – житомирянам вдалося забити швидкий гол, який одразу вплинув на подальшу гру. Безумовно, «Форца» хотіла збільшити свою перевагу. І після забитого м’яча житомиряни намагались знайти можливість для того, щоб зміцнити свою перевагу. Однак, «молочникам» вдалося вистояти. А вже після цього «РадиМо» став поступово «стукати» у ворота «Форци». В результаті гра поступово ставала більш швидкою – обидві команди відповідали атакою на атаку. Однак, у «РадиМо» в цьому плані таки був локальний успіх – на 12-й хвилині Лопоха зрівняв рахунок, і тепер фактично все починалося спочатку. А якщо врахувати те, що обидві команди явно не хотіли поступатись, то продовження мало бути дуже цікавим.

У другій половині гри на тарафлексному покритті йшла справжня «рубка». Варто було одній команді створити небезпечний момент, так одразу йшла відповідь від іншого колективу. Здавалось, що коли Бандура вивів «РадиМо» вперед, то «Форца» розкриється, і у «молочників» буде більше шансів для контратак. Однак, насправді вийшло так, що житомиряни фактично одразу зробили рахунок 2:2 зусиллями Дороша. В принципі, цей рахунок відповідав духу гри, і, незважаючи на спроби обох суперників вирвати перемогу, більше рахунок не змінювався.

13.20. КІВС «Енергія» – FC «Respect» – 1:2
Голи:
Тимців (12) – Савич (21), Д. Боровський (28)

Попередження: Тимців (14)

Перед цією грою «респектабельні» вже встигли розжитись очками, вигравши у другої команди «Любарта» з рахунком 2:1. А от для молодих «енергетиків» це була перша грана тарафлексовому покритті спорткомплексу «Адреналін Сіті» (футзалісти «Респекта» перед цим грали на паркеті). В принципі, для «небесно-блакитних» фактор зміни покриття не був визначальним. Інша справа – чи звикли до тарафлексу адаптуватися львів’яни? Підопічні Назара Станкевича на це дали відповідь своїми комбінаціями, які подекуди проходили, і внаслідок цього у захисті «Респекта» виникали проблеми. Хоча іноді «небесно-блакитні» відповідали своїми атаками, проте тут вже вдало у воротах «Енергії» грав Чудний. І його впевнена гра не дала «респектабельним» можливості відкрити рахунок. Зате на 12-й хвилині це зробив Тимців. Гравець юніорської збірної України пробив так, що Ткачук не зміг зреагувати. Однак, незадовго до кінця гри «Респекту» все-таки вдалося створити дві непогані нагоди, проте Чудний залишався «сухим».

Практично зі свистком про початок другого тайму «небесно-блакитні» спробували затиснути своїх суперників біля їх воріт. Однак, «енергетики» витримали цей тиск, а подекуди і відтискали своїх опонентів ближче до центра майданчику. І це, відповідно, знижувало шанси «Респекта» зрівняти рахунок. І на 21-й хвилині «респектабельним» таки вдалося досягнути бажаного. Не сказати, що удар Савича був складним для Чудного, але впоратися з ним голкіпер «Енергії» не зміг. По такій грі, яка поступово ставала більш напруженою в ігровому плані (але коректною в контексті фолів) будь-яка помилка могла стати результативною. І за дві хвилини до кінця другого тайму «Респекту» вдалося вийти вперед. Шикарна розрізна передача знайшла Дмитра Боровського, якому залишалось тільки вразити вільний кут воріт Чудного. На це тренерський штаб «Енергії» відповів тайм-аутом, після якого галичани пішли грати з п’ятим. Міг забити Квасній, але його удар був неточним. За десять секунд до фінальної сирени міг врятувати гру Лютий, але і йому теж не пощастило. Отже, юніори «Енергії» стартували з поразки, а «респектабельні» здобули другу перемогу з однаковим рахунком. 

14.00. «Любарт» – «РадиМо» – 2:0
Голи:
Піддубний (5), Кузнєчіков (19)

«Любарт» розпочав гру проти «РадиМо» дуже активно, не даючи своїм візаві можливості навіть трохи перепочити. Практично всі атаки першої четвірки «Любарта» йшли через Піддубного, який і паси партнерам віддавав, і сам міг забити. Зрештою, на 5-й хвилині той-таки Піддубний все ж забив. І це виглядало як мінімум логічно. Трохи згодом міг відзначитись Лисенко, але його удар зі штрафного парирував голкіпер «молочників». Взагалі треба сказати, що «Любарт» вів гру і раз по раз створював моменти біля воріт «РадиМо». Хоча і самі «молочники» подекуди намагались щось створити біля воріт Кречковського, однак не вистачало або точного удару, або якихось нестандартних дій у завершальній стадії атак. Тому, протягом першої половини гри команді з Радивілова не вдалося змусити Кречковського капітулювати бодай би один раз.

А «Любарт» продовжував гнути свою лінію і після перерви. У «червоних» було багато нагод для того, щоб збільшити свою перевагу в рахунку. Зрештою, це вдалося зробити Кузнєчікову. Надалі «Любарт», як і належить фавориту зустрічі, намагався не збавляти обертів. Лисенко, Підубний та компанія контролювали гру та «вбивали» атаки «РадиМо» фактично у зародку. І це, відповідно, не давали шансів «молочникам» бодай би відродити інтригу. Але замість цього «РадиМо» цілком реально міг пропустити ще. Однак, на щастя для «молочників», «Любарт» у цій грі обмежився лише двома голами.

14.40. FC «Respect» – «Любарт-2» – 0:3
Голи:
Рудик (20), Баденчук (23), Бугайчук (28)

Слідом за першою командою «Любарта» на майданчик № 1 вийшла і друга «любартівська» команда. Але практично одразу гравці «Респекта» взяли ініціативу в свої руки та почали шукати щастя біля чужих воріт. По такій грі у «Любарта-2», якщо чесно, було дуже мало шансів на позитивний результат. До того ж, «респектабельні» часто застосовували високий пресинг, змушуючи своїх візаві помилятись. Але, на щастя для «любартівців», на табло лишались нулі. Лише ближче до екватора першого тайму дублерам «Любарта» вдалося щось створити біля воріт «Респекта», однак Ткачук був до цього готовий. Варто віддати належне гравцям «Любарта-2», які стримували атаки своїх суперників, адже «респектабельні» з кожним ударом наближались до голу. Однак, за підсумками першої половини гри на табло палали два «бублики».

Звичайно, можна було би сказати, що по такій грі долю зустрічі міг би вирішити один м’яч. І це було десь ближче до істини, особливо якщо враховувати той факт, що «Любарт-2» після перерви активізувався. Результатом цієї активізації став гол Рудика на 20-й хвилині. «Респекту» довелося йти відіграватись, і це означало, що у «любартівців» могли бути непогані нагоди у контратаках. І одна з них втілилась у гол Баденчука. Так рахунок став 2:0 на користь «Любарта-2», і тепер гравцям «Респекта», мабуть, згадались усі змарновані моменти першого тайму. «Небесно-блакитним» треба було згадати, як вони грали до цього, але проблема була в тому, що «Любарт-2» став більш грамотно та без паніки грати в обороні. На це тренерський штаб «респектабельних» відреагував тайм-аутом, після якого вони вийшли грати вп’ятьох. Але розіграш зайвого у Савича та компанії не клеївся. До того ж, скоро Бугайчук вразив порожні ворота «Респекта», довівши перевагу «Любарта-2» до 3:0. По такій грі «Респекту» залишалося лише спробувати забити бодай би «гол престижу», однак ця задача в даній грі була для «небесно-блакитних» нездійсненою.  

15.20. «Фіміам» – «РадиМо» – 3:3
Голи:
Потурай (4, 19), Терещук (8) – Бандура (13), Затериха (29, 30)

Попередження: Вдовенко (22) – Бадзюк (8), Бандура (12)

Якщо в попередніх іграх були якісь емоції, які, перш за все, були пов’язані з інтригою в плані результату, то поєдинок між «Фіміамом» та «РадиМо» розпочався спокійно без якихось емоційних сплесків. В такому руслі цей матч тривав надалі. І саме в такому спокійному стилі «Фіміам» забив спочатку один гол, а трохи згодом – ще і другий. В принципі, рахунок 2:0 на користь «Фіміаму» цілком відповідав тому, що відбувалось на майданчику. Гра йшла наче під диктовку «синіх», ніщо не віщувало проблем. І навіть гол Бандури, після якого рахунок став 2:1, був забитий так само спокійно. Можна сказати, що це був один з найспокійніших перших таймів за цей ігровий день.

А другий тайм видався куди більш емоційним. Хоча здавалося, що після того, як Потурай зробив рахунок 3:1, то здалося, що надалі «Фіміам» так само спокійно зможе довести гру до перемоги. Принаймні, ніщо не передвіщало проблем для «синіх». Але в один прекрасний момент «РадиМо» значно активізувався, і це призвело до того, що біля воріт «Фіміама» стали з’являтись моменти. Все вирішили дві останні хвилини зустрічі, протягом яких Затериха зміг двічі відзначитись, і ці два голи врятували «молочників» від поразки.

16.00. «Теремно Хліб» – «Бережанка» – 0:4
Голи:
Киценюк (6, 25), Сушко (8), Генюк (18)

Попередження: Киценюк (12)

Обидві команди почали гру з неквапливої розвідки боєм. Все-таки, обидві команди знають одна одну. Але одразу кинулося в очі, що «Теремно Хліб» зустрічав своїх суперників вже біля центрального кола. «Пекарі» намагались не тільки зустріти своїх візаві, а і тут же перехопити м’яч та розпочати свою атаку. Однак, забити «червоно-жовтим» не вдавалося. «Бережанка» же грала майже в такому самому стилі, як і проти другої команди «ІнБева»: спочатку відзахищалась, а потім несподівано нанесла разючий «укол». А точніше – два «уколи», адже саме два рази «гранатові» змогли забити у ворота «пекарів». Такий перебіг подій, безумовно, мав змусити «червоно-жовтих» йти вперед, адже їм треба було відіграватись. Однак, у «Теремно Хліба» майже не клеїлись справи в атаці. До того ж, бережанці були готові то атакувальних дій з боку своїх суперників. Зрештою, це призвело до того, що у першому таймі «пекарі» так і не забили.

На початку другого тайму «пекарі» ускладнили собі життя, пропустивши м’яч у свої ворота після стрімкої атаки. Вже за рахунку 3:0 «Бережанка» розбігалась та стала нагадувати ту «Бережанку», яка у минулому сезоні ставала грозою авторитетів саме завдяки своїй грі на високих швидкостях. І наслідки не змусили на себе довго чекати – скоро у воротах «Теремно Хліба» опинився ще один м’яч. Після цього фактично долю матчу було вирішено. Залишилось тільки дізнатися, чи зміниться рахунок до кінця гри. Але фінальна сирена зафіксувала остаточний рахунок 4:0 на користь «Бережанки».  

16.40. «Мідас» – «Рятівник» – 2:3
Голи:
Абрамов (13, 25) – Якимчук (12), Ткачук (29), Журавський (29)

Попередження: Фібіч (13), Пшонік (23), Баранов (26) – Якимчук (15), Ренькас (23)

Після того, як обидві команди дуже швидко розпочали та так само швидко закінчили розвідку боєм, стало помітно, що «Рятівник» намагався більше володіти м’ячем. Однак, дивідендів з цього «рятівники» не отримували. Перш за все, це було пов’язано з тим, що «Мідас» намагався грамотно грати в обороні. Але іноді підопічні Віктора Павельчука загрожували чужим воротам, організовуючи небезпечні випади. У підсумку це призвело до того, що гра пішла на зустрічних курсах. Але все змінив гол у виконанні Якимчука. Заради справедливості, відзначимо, що представнику «Рятівника» трохи допоміг рикошет. Але факт залишається фактом: «Рятівник» вийшов уперед, і майже одразу ледь не подвоїв свою перевагу. Це і врятувало «Мідас», який у наступній атаці зміг зрівняти рахунок. І після цього гра пішла на зустрічних курсах. В принципі, якщо згадувати попередній Кубок «Волинської газети», то тоді така гра була притаманна саме «Мідасу». Однак, вона не допомогла цій команді вийти вперед за підсумками першого тайму.  

Початок другого тайму показав, що у «Рятівника» трохи більше бажання виграти цей матч. Це було видно по тих двох моментах, які були створені біля воріт «Мідаса». Однак, рахунок після цих епізодів не змінився. Але у той же час гра почала накалятись, і команди почали діяти на межі фолу. Фактично гра стала нагадувати принципову рубку, в якій арбітри цілком реально втратити контро над ситуацією. Але по такій грі іноді все одно виникали моменти. Зокрема, в одному з епізодів міг оформити дубль Якимчук. Зате зміг зробити дубль Абрамов, завдяки чому «Мідас» вийшов уперед. «Рятівник» тут же пішов відіграватись і ледь це не зробив, але спортивне щастя було на боці «Мідаса». Проте, за півтори хвилини до кінця зустрічі «рятівники» заробили штрафний, і Ткачук прямим ударом зрівняв рахунок. А за кілька миттєвостей Журавський вивів «Рятівник» вперед. На останніх секундах «Мідас» пішов з п’ятим, але врятувати цю гру він не зміг.  

17.20. КІВС «Енергія» – «Любарт-2» – 0:3
Голи:
Матвійчук (9), Баденчук (20, 30)

«Енергетики» та «любартівці» розпочали гру без розкачки, тобто – на високих швидкостях. Але при цьому козир «Енергії» був у тому, що львів’яни застосовували високий пресинг . Однак, луцькі футзалісти іноді давали собі раду з цим високим пресингом у виконанні галичан. А на 9-й хвилині «Любарт-2» відповів голом. Матвійчуку вдався удар зі спротивом, і Чудний не зміг на нього зреагувати. Львів’яни тут же пішли відіграватись, але замість цього ледь не отримали другий гол у свої ворота – цього разу Матвійчук «пробачив» «енергетиків». У відповідь по воротах лучан пробивав Єлфімов, але його удар виявився неточним. І це був явний змарнований шанс забити «гол у роздягальню».

Після перерви «енергетики» спробували заграти швидше. Вони буквально заперли своїх луцьких візаві біля власних воріт та посилили тиск. Однак, втілити свої моменти у голи підопічним Назара Станкевича не вдавалося. А от перший реальний момент у виконанні «Любарта-2» став гольовим – відзначився Баденчук, який класно розвернув суперника та пробив під Чудним. Після цього у львів’ян вже не залишалось іншого вибору, окрім як йти вперед великими силами та оголювати свої тили. Зрештою, після взятого тайм-ауту «енергетики» пішли з п’ятим польовим. І один з цих розіграшів зайвого міг стати результативним, але Лютий не зміг переграти Янчука. Ще в одному епізоді Янчук впорався з ударом Єлфімова. Зрештою, за 33,7 секунди до кінця матчу Баденчук забив у порожні ворота і встановив остаточний рахунок гри – 3:0 на користь «Любарта-2».

18.00. «Динамо» – «Рятівник» – 4:2
Голи:
Казмірук (5), Курінов (20, 28), Понагайба (21), Понагайба (30) – Якимчук (14), Ткачук (25)

Попередження: Бойко (28)

«Динамо» практично з перших хвилин вирішило показати, хто є господарем на майданчику. Вони часто атакували, намагаючись намацати шпарину в захисті «Рятівника». І на 5-й хвилині намацали – відзначився Казмірук. Забивши гол, «динамівці» продовжили насідати на чужі ворота. Подекуди вони намагались надто академічно розіграти свої атаки «до вірного». «Рятівнику», в свою чергу, залишалося лише сподіватись на контратаки. Іноді подібні випади виходили, але бажаного результату не давали. Однак, незважаючи на це, «Динамо» все-таки більше знаходилось на м’ячі і, відповідно, більше нагод створювало. Однак, за півтори хвилини до кінця першого тайму «Рятівник» таки зміг відповісти. Спочатку Ткачук мав хороший момент, але «Динамо» врятував Роюк. Проте, вже у наступному епізоді Якимчук таки зрівняв цифри на табло. Тут же «Динамо» спробувало відновити свою перевагу в рахунку, але забити «гол у роздягальню» «динамівцям» не вдалося.

Тим не менш, вже після перерви «динамівці» швидко прибрали ініціативу до своїх рук, і це принесло свої дивіденди. На 21-й хвилині рахунок вже був 3:1 на користь «динамівців», і судячи з того, як Курінов та компанія продовжили грати далі, вони не хотіли зупинятися на досягнутому. Коли «Динамо» вмикало максимальні оберти, то «Рятівнику» було складно. Але в одному з епізодів Ткачук ледь не скоротив відставання своєї команди до мінімуму – Роюк потягнув його удар. Однак, вже за кілька миттєвостей рахунок таки став 3:2 – Ткачук все-таки домігся свого і залишив свій «автограф» у воротах Роюка. Цей гол надихнув гравців «Рятівника», які спробували зрівняти рахунок, але і самі не забили, а потім ще дозволили Курінову зробити дубль. А гол Понагайби за 10 секунд до фінальної сирени остаточно зняв питання щодо переможця гри. 5:2 – перемога «Динамо».

18.40. «Бережанка» – FC «Respect-2» – 4:1
Голи:
Машава (4), Добровольський (15, 28), Лащук (24) – Поляк (22)

Попередження: Лащук (24) – Поляк (22), Климюк (24)

19.20. «Рятівник» – «Олімп» – 4:2
Голи:
Капаєв (24), Якимчук (25), Мацюк (30 – автогол), Ткачук (30) – Лобоцький (12), Онищук (19)

Попередження: Журавський (8), Ткачук (19), Ренькас (29) – Компанієць (16)

В останньому матчі цього ігрового дня на тарафлексному покритті зійшлись «Рятівник» та «Олімп». Останній, як здалося з трибун, виглядав у цьому протистоянні трохи приреченим. Принаймні, на старті гри – точно, тому що в ті хвилини гравці «Рятівника» творили, що хотіли, перехоплювали всі передачі суперників, але не забивали. Однак, коли «Олімп» створив свій перший по-справжньому гольовий момент, то можна було вже не вважати «жовто-синіх» настільки приреченими на поразку. Але все одно вони дуже часто дозволяли «рятівникам» бути на м’ячі, контролювати гру. І така ситуація, звичайно, була вигідною для «Рятівника». Тим не менш, «Олімп» іноді гостро контратакував, і «рятівникам» доводилось відпрацьовувати в обороні. Однак, все-таки один з таких випадів призвів до того, що «Олімп» на 12-й хвилині повів у рахунку після точного ужару Лобоцького, якому, щоправда, посприяв рикошет. «Рятівник» спробував відповісти «голом у роздягальню», проте ворота «Олімпа» залишились недоторканими.

«Рятівник» намагався грати першим номером, але пропустив дві швидкі контратаки, котрі якимось дивом не стали результативними. Це були реальні «дзвіночки» для «синьо-білих». Але «рятівники» продовжували гнути свою лінію. Проте, треба віддати належне футзалістам «Олімпа», які намагались грати щільно, особливо з Ткачуком. І саме Ткачук виявився причетним до другого голу у ворота «Рятівника», тому що він привіз своїй команді не тільки результативну контратаку, а і відкладений фол з жовтою карткою до свого пасиву. «Рятівник» намагався бодай би якось поліпшити своє становище, але гравці «Олімпу», за рахунок самовіддачі, ліквідовували загрози своїи воротам. І все-таки «Рятівнику» вдалося протягом двох хвилин зрівняти рахунок. По такій грі перевага – як ігрова, так і психологічна – була саме у «синьо-білих». І за 18 секунд до кінця гри «Рятівнику» таки вдалося втілити у гол цю перевагу. Щоправда, цьому посприяв Мацюк, який зрізав м’яч у свої ворота. А вже за три секунди до фінальної сирени Ткачук оформив остаточний рахунок зустрічі – 4:2 на користь «Рятівника».    

Майданчик № 2 (паркет)

12.00. «Агромат» – FC «Respect» – 1:2
Голи: Семенович (30) – Коніщук (25), Савич (26)
Попередження: Трофимчук (18) – Миронюк (18), Сущ (18)

12.40. «Любарт» – «Фіміам» – 5:1
Голи: В. Козачок (13), Р. Козачок (19, 20, 24), Кузнєчіков (24) – Нагорний (10)

13.20. «ІнБев-2» – FC «Respect-2» – 3:1
Голи:
Бондарчук (3), Розпотнюк (16), Нечипоренко (24) – Потрапелюк (27)

Попередження: Іванов (6)

14.00. «Форца» – «Фіміам» – 3:0
Голи: Мельничук (10 – автогол), Самчик (20), Ю. Євтушок (29)

14.40. КІВС «Енергія» – «Агромат» – 0:2
Голи: Трофимчук (3, 13)

15.20. «Форца» – «Любарт» 1:2
Голи: Меліченко (15) – В. Козачок (1, 10)
Попередження: Русецький (22) – Піддубний (13), Жук (26) 

16.00. «Агромат» – «Любарт-2» – 0:2 
Голи: Баденчук (1), Крот (11)
Попередження: Тананайко (8)

16.40. «Динамо» – «Олімп» – 6:2
Голи: Понагайба (3), Курінов (13, 21, 26), Давидов (17), Бойко (20) – Онищук (20), Компанієць (26)

17.20. «Теремно Хліб» – FC «Respect-2» – 7:0
Голи:
Бурковський (5, 11, 14, 17, 23), Байбула (7, 26)

18.00. «Мідас» – «Олімп» – 4:1
Голи:
Фібіч (18), Бойко (23), Пшонік (23 – з 10-метрового), Мартин (28) – Компанієць (20)

Попередження: Фібіч (10) – Корпош (24)
На 24-й хвилині Пшонік («Мідас») не реалізував 10-метровий.

18.40. «ІнБев-2» – «Теремно Хліб» – 5:1
Голи:
Орлик (12), Бондарчук (18), Іванов (20), Нечипоренко (23), Подорожній (27) – Бурковський (23)

Попередження: Розпотнюк (24) – Байбула (15) 

19.20. «Динамо» – «Мідас» – 6:2
Голи:
Журибіда (8), Казмірук (9, 13), Курінов (21), Понагайба (21), Бойко (27) – Прудніков (11), Пшонік (29)

Попередження: Давидов (28)

За підсумками групового етапу були сформовані чвертьфінальні пари плей-оф Першої та Вищої ліг, де команди продовжать боротьбу за призи від «Волинської газети» 22 вересня. Пропонуємо Вашій увазі розклад поєдинків другого ігрового дня.

22 вересня.

Майданчик № 1 (тарафлекс)

Перша ліга. Чвертьфінали.

10.00. С3 – А4. «Теремно Хліб» – «Фіміам»
10.40. D3 – B4. «Агромат» – «Олімп»
11.20. А3 – С4. «РадиМо» – FC «Respect-2»
12.00. B3 – D4. «Мідас» – КІВС «Енергія»

Майданчик № 2 (паркет)

Вища ліга. Чвертьфінали.

10.00. С1 – А2. «ІнБев» – «Форца»
10.40. D1 – B2. «Любарт-2» – «Рятівник»
11.20. А1 – С2. «Любарт» – «Бережанка»
12.00. В1 – D2. «Динамо» – FC «Respect» 

Перша ліга. Півфінали.  

12.40. C3/A4 – D3/B4
13.20. A3/C4 – B3/D4

Вища ліга. Півфінали.

14.00. С1 /А2 – D1/B2
14.40. A1/C2 – B1/D2

Перша ліга. Матч за третє місце.

15.20. LS1 – LS2                  

Перша ліга. Фінал.

16.00. WS1 – WS2                  

Вища ліга. Матч за третє місце.

16.40. LS1 – LS2                    

Вища ліга. Фінал.

17.20. WS1 – WS2                  

18.00. Нагородження.

Головним партнером Кубку «Волинської газети» є виробник найкращих молочних виробів у Західній Україні ТМ «Радивилівмолоко». Партнерами АМФВ виступають Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», найкращий постачальник канцелярії у місті Луцьку «Штаб канцелярії» та добре відомий футзалістам футбольний магазин football.lutsk.ua. Інформаційним партнером змагань є футзальний портал «5х5».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу Волинської області

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.