«Епіцентр К Авангард» вперше у новому сезоні грав на рідному майданчику. І цей фактор, звичайно, був дуже мотивуючим для підопічних Романа Смирнова. До того ж, одеситам треба було реабілітуватись після поразок у перших двох матчах чемпіонату. Але ж і «Сокіл» стартував у чемпіонаті не найкращим чином. Тому, для обох колективів це був поєдинок за перші очки у новому сезоні.

Обидві команди спробували одразу заволодіти ініціативою. Однак, у «соколят» ці спроби виявились трохи кращими. Це підтвердила 5-та хвилина матчу, коли підопічні Романа Ковальчика вийшли вперед. До голу призвів удар Подлюка, з яким Зеленчук не впорався. Однак, розвинути свій успіх подолянам не вдалося, хоча для цього у них були всі козирі на руках. Однак, ситуація на майданчику склалась не дуже сприятливим чином для гостей. Річ у тім, що на 8-й хвилині у ворота «Сокола» був призначений пенальті за фол Шевченка проти Гірки у власному штрафному майданчику. 6-метровий реалізував капітан «будівельників» Дрозд. І буквально тут же «Епіцентр К Авангард» ледь не вийшов уперед, але цього разу Шевченко врятував ворота «Сокола» після удару Соцького. Трохи пізніше господарі майданчику мали можливість знову відзначитись, але цього разу не пощастило Вершиніну. Тому, на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Не забивши «гол у роздягальню», одесити спробували оформити «гол з роздягальні». Однак, незважаючи на всі зусилля «будівельників», які мали кілька непоганих моментів для взяття воріт Шевченка, забити другий м’яч їм не вдавалося. І це дало можливість гравцям «Сокола» трохи вирівняти гру. Більше того – підопічні Романа Ковальчика почали шукати можливості для того, щоб зробити рахунок 2:1 на свою користь, але Подлюк та Сорока не змогли втілити шанси «соколят» у гол. Зрозумівши, що це може погано закінчитись, одесити знову почали більше атакувати ворота Шевченка, однак їх ударам не вистачало влучності та фарту.

Розплата за змарновані моменти прийшла наприкінці гри. Голкіпер «Сокола» Шевченко підключився до атаки своєї команди та змусив капітулювати свого колегу по воротарському цеху Зеленчука. «Будівельники» тут же спробували зрівняти рахунок, але удар Вершиніна прийняла на себе поперечина. Таким чином, «Епіцентр К Авангард» записав до свого пасиву третю поразку поспіль, а «Сокіл» здобув першу перемогу в сезоні.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Сокіл» (Хмельницький) – 1:2
Голи:
Дрозд (8 – з 6-метрового) – Подлюк (5), Шевченко (40)

Попередження: Сандул (10), Дрозд (12) – Шевченко (8)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.