Якщо вболівальники «Кардинала» і чекають на якісь матчі з нетерпінням, то лише з двома командами: «Енергією» (що вже є давньою традицією) та «ХІТом» (ця традиція започаткувалась нещодавно). З «енергетиками» рівняни вже встигли зіграти, і у Львові вони програли. Тепер же підопічним Станіслава Гончаренка доведеться вдома зустрітися з «ХІТом». Мало того, що цей матч для господарів майданчику буде сам по собі принциповий (так вже склалося історично), так ще у них буде особливий стимул, адже за день до гри «кардинали» мали можливість привітати свого головного тренера з днем народження. Ясна річ, що Ардашников та компанія спробують зробити все, аби подарувати Свтаніславові Гончаренку перемогу, а не краватку. Тим більше, і вболівальники прагнутимуть побачити перемогу рідного клубу на своєму майданчику. Тому, «кардинали» будуть над мотивовані.

Але «ХІТ» буде також над мотивований – у цьому можна не сумніватись. По-перше – «ХІТу» треба зміцнювати своє лідерство в турнірній таблиці. По-друге – у «ХІТа», мабуть, теж є свої «рахунки» з «Кардиналом», тому не варто сумніватись, що в цьому плані на нас чекатиме справжня взаємна рубка, і обидві команди битимуться до останнього. До того ж, як не крути, а «Кардинал» та «ХІТ» – фактично прямі конкуренти за потрапляння до топ-шістки. І, звичайно, тут очки будуть на вагу золота. Це розуміють як Станіслав Гончаренко, так і Дмитро Шувалов.

Однак, щось підказує, що ця принципова дуель буде схожа на шахову партію. Так, суперники принципові, але є таке відчуття, що навряд чи обидві команди з перших хвилин стрімголов понесуться в атаку. Скоріше за все, «Кардинал» та «ХІТ» будуть чекати на помилку суперника, щоб потім нею скористатись. І хто краще скористається помилками опонента, той, власне кажучи, і виграє гру.

Чи можна вважати саме цей поєдинок центральним у турі? Якщочесно, то на це питання можна відповісти так: як мінімум – центральним у суботній програмі туру. І це, мабуть, буде як раз тим гачком, який має заманити глядачів як на трибуни спорткомплексу ДЮСШ № 4, так і до моніторів. Залишається тільки сподіватись, що «Карлинал» та «ХІТ» виправдають наші очікування.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
2 листопада 2019 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ № 4 – 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Д. Божко (Хмельницький), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 1:3

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Роман ЦУПРУК

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.