На звітний матч «Кардинал-Рівне» та «ХІТ» виходили у статусі сусідів по турнірній таблиці Екстра-ліги. Тривалий час статусність поєдинку відповідала і перебігу подій на майданчику. Команди солідно розпочали поєдинок, впевнено контролюючи м’яч і вичікуючи на помилку суперника. Впевнено у рамках воріт діяли і голкіпери: Іваняк та Сіріцький. Першими у помилилися саме господарі. Боргун обігрався у «стіночку» з Гайваном, залишивши поза грою Лисенка та Кручка, вирвався на оперативний простір і «розстріляв». Рівняни, втім, не розгубилися і тримали удар. А в одній з контратак Кручок, пройшовши майже весь майданчик і, не знайшовши вільних партнерів, самотужки вирішив долю епізоду точним ударом низом повз Іваняка – 1:1. Нічия стала б закономірним підсумком першого тайму. Але перед перервою в потрібний час в потрібному місці опинився Олександр Колесников. Він першим зреагував на відскок м’яча від стійки воріт. І це – 1:2. Цілком «робочий» рахунок, який можна було відіграти після перерви. Якби не помилки, що призвели до фіаско.

На старті другого тайму рівняни пропустили двічі за півтори хвилини. Обидва рази асистентом виступив Сухов, який вийшов на заміну в перерві. Спершу він швидко розвернув контратаку і вивів на ударну позицію Педяша. А потім передачу Сухова повітрям у власні ворота зрізав Кравчук, який не порозумівся з Сіріцьким. І це – 1:4. Далі голи Педяша та Шамлі лише підкреслили перевагу гостей у цій зустрічі. А гол Кручка на останніх хвилинах гри навряд покращив настрій підопічним Станіслава Гончаренка, які в підсумку програли з рахунком 2:6 та не змогли зробити гідний подарунок до дня народження своєму наставнику.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ) – 2:6
Голи:
Кручок (15, 38) – Боргун (9), Колесников (17), Педяш (22, 33), Кравчук (23 – автогол), Шамлі (36).

«Кардинал-Рівне»: Сіріцький – Салтанов, Мілінький, Поночовний, Ардашніков – Кручок, Лисенко, Басич, Горпинич – Концеба, Кравчук.
«ХІТ»: Іваняк (Сухов, 21) – Журба, Педяш, Колесников, Школьний – Гайван, Боргун, Цілик, Сірий – А.Борсук, Шамлі.
Попередження: Ардашніков (16).

За матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.