Офіційний сайт Асоціації футзалу України повідомляє про те, що фінальна частина чемпіонату України серед команд Другої ліги сезону 2019/2020 р. р. відбудеться у місті Городенка Івано-Франківської області. Це було вирішено під час засідання Президії АФУ, яке відбулось 5 червня. Фінальна частина проходитиме з 24 по 28 червня. Також відзначимо, що ще одну пропозицію щодо проведення фінального етапу Другої ліги АФУ мала від команди «Рівнестандарт-ДЮСШ № 4», яка планувала прийняти фінал у Луцьку. Однак, вибір був зроблений на користь Городенки.

Також варто зазначити, що через відмову брати участь у фінальному етапі таких команд, як «Сумихімпром-СДПУ» (Суми), «Епіцентр» (Дунаївці) та «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя), буде змінений формат вирішальної стадії Другої ліги. Замість поєдинків плей-оф або «Фіналу восьми» будуть зіграні матчі міні-турніру в одне коло, у якому візьмуть участь п’ять команд: СК «Городенка» (Городенка), «Sun Vita» (Снятин), «Геологія» (Кременчук), «Рівнестандарт-ДЮСШ № 4» (Рівне), «Human» (Дніпро).

Найближчим часом Президією АФУ буде надано Виконкому АФУ пропозицію щодо зміни системи розіграшу фінального етапу у регламенті чемпіонату України серед команд Другої ліги. Після цього Комітетом з проведення змагань буде визначений календар фінальної частини.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Юрій МИРОНОВ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.