Напередодні відбулись чергові поєдинки етапу плей-оф Попереднього раунду відбору Євро-2022. Безумовно, українських вболівальників мав зацікавити матч між командами Данії та Сан-Марино, адже у цьому протистоянні визначався останній суперник збірної України по кваліфікації на чемпіонат Європи. Ним стали команда Данії, яка на рідному майданчику обіграла Сан-Марино з рахунком 2:0, а за підсумком двох ігор здобула перемогу з рахунком 4:1.

Що стосується іншого поєдинку, то в ньому збірна Чорногорії на виїзді перемогла майбутніх господарів чемпіонату світу – збірну Литви, яку очолює український тренер Євген Ривкін. За підсумками двох матчів балканці перемогли з рахунком 5:1.

Таким чином, збірна Данії зіграє в одній групі зі збірними України, Хорватії та Албанії. Щодо збірної Чорногоріх, то вона гратиме в одній групі з Італією, Бельгією та Фінляндією.     

8 листопада.

Данія – Сан-Марино – 2:0
Голи:
Лаурсен (17), Ель-Каз (27)

Попередження: Бузіньяні (13), Моретті (27), Протті (28)
Перший матч – 2:1 

Литва – Чорногорія – 1:2
Голи:
Сенджикас (25) – Драшкович (10), Відакович (24)

Попередження: Спієтініс (23), Дерендяєв (29), Скурделіс (39), Загурскас (40) – Чорович (17)
Перший матч – 0:3

Англія – Північна Македонія
Матч не відбувся.

Як ми повідомляли, матчі між збірними Англії та Північної Македонії не відбудуться. Відповідно, сьогодні відбудеться тільки один матч, у якому збірна Німеччини прийматиме збірну Швейцарії.

9 листопада.
Німеччина – Швейцарія
Перший матч – 2:4 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
DBU

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.