Натхненні тим фактом, що цей матч було дозволено відвідати вболівальникам, «ураганівці» практично з перших хвилин почали діяти дуже активно біля воріт «ХІТа». Вже на старті гри між відзначитись Микитюк, але забити швидкий гол йому не вдалося. Тим не менш, вже скоро капітан «Урагану» взяв участь у гольовій атаці «драконів». Саме Микитюк наніс той удар по воротах Сухова, який голкіпер «ХІТа» відбив перед собою, а Фаренюк одразу добив м’яч у сітку. На цьому «дракони» не зупинились, і вони продовжили шукати ключі до воріт Сухова. Зокрема, міг забивати Кордоба. Також два хороших моменти мав той же Микитюк. Але забили не вони, а Абакшин, який відгукнувся на передачу від Лебедя і встановив рахунок 2:0 на користь «Урагану». І це була вагома заявка на перемогу.

Що стосується «ХІТа», то у нього теж були моменти для того, щоб змусити Колтка дістати м’яч з сітки власних воріт. Зокрема, дуже хороші нагоди були у Сірого та Жука. Можливо, якби комусь з них вдалося забути, то і малюнок гри змінився би. А так картина гри не мінялась. «Ураган» більше атакував та намагався по ходу першого тайму збільшити свою перевагу. Однак, Сухов неодноразово рятував «ХІТ», і багато в чому завдяки його грі «кабельникам» вдалося уникнути більших неприємностей.

У другому таймі «Ураган» почав нехай і не одразу, але поступово віддавати ініціативу «ХІТу». І це було логічно, адже саме «кабельникам» потрібно було відігравати два м’ячі. Звісно, підопічні Олега Лук’яненка мали ризикувати, тому і не дивно, що початок другого тайму був саме за киянами в плані володіння м’ячем, яке мало би втілюватись у моменти у воріт Колтка. Але старт гри не приніс киянам якихось дивідендів. А далі вже у підопічних Олега Лук’яненка якщо і виникали атаки, то вони були без гострити, і це було на руку «Урагану».

Сам же «Ураган» грав по результату, і навіть кілька разів організовував непогані контратаки. Проте, рахунок на табло манежу Коледжу фізвиховання залишався рахунок 2:0, який цілком та повністю влаштовував підопічних Максима Павленка. І навіть коли «ХІТ» перейшов на гру з п’ятим польовим, «дракони» почували себе доволі впевнено. І саме ця впевненість у перемозі принесла команді з Івано-Франківська звитягу в стартовому матчі півфінальної серії плей-оф.   

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) – 2:0
Голи:
Фаренюк (6), Абакшин (13)

«Ураган»: Колток – Кордоба, Микитюк, Фаренюк, Радевич – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Швед
«ХІТ»: Сухов – Сірий, Журба, Педяш, Жук – Школьний, І. Борсук, А. Борсук, Боргун – Чернявський, Поночовний, Ліфер
Попередження: Лебідь (12), Радевич (35) – Школьний (40)
Рахунок у серії – 1:0

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.