Продовжуємо знайомитися з учасниками традиційного літнього турніру «CHORNOMORSK CUP». Наразі ми представляємо команди, які гратимуть у турнірі серед 11-річних.

«Чорне море» (Одеса). Учасник чемпіонату України (U-11) серед команд Вищої ліги, де, щоправда, «Чорному морю» не вдалося поборотися за високі місця. Проте, наразі, як кажуть тренери одеської команди, це не є пріоритетом. Результат якщо і буде важливий, то вже у старших вікових категоріях. А зараз юні одесити здобувають необхідний досвід серйозних футзальних змагань. Тим не менш, у цій команді буде, на кого подивитись. І, зважаючи на статус учасника Вищої ліги чемпіонату України серед 11-річних (до речі, це фактично єдина команда «вишки», яка заявилась на турнір у Чорноморську, якщо не брати до уваги той факт, що гравці «Локомотива» у сезоні грали за «Іллічівець». – А. Т.), ризикнемо віднести «Чорне море» до фаворитів «CHORNOMORSK CUP» (U-11).

«Локомотив» (Одеса). За традицією, одеський «Локомотив» виховує дуже хорошу футзальну молодь. У сезоні 2020/2021 р. р. деякі юні «залізничники» грали, так би мовити, на правах оренди у «Іллічівці». Здобувши цінний досвід матчів у Вищій лізі чемпіонату України (U-11), підопічні Ігоря Чурсіна тепер спробують його застосувати на турнірі у Чорномоорську, граючи вже за рідну команду. Враховуючи те, що у «Локо» є кілька хлопців, які цілком реально зможуть зробити результат, то «одеських звірів», як називає своїх хлопців Ігор Чурсін, є всі шанси поборотися за перемогу.

«Явір-Олімп» (Сміла). Команда з Черкащини у різних вікових категоріях стабільно є претендентом або на перемогу, або на один з комплектів нагород. Є велика ймовірність того, що і на цьому турнірі в Чорноморську команда Віталія Пруднікова буде серед фаворитів. Принаймні, передтурнірні розклади виглядають саме таким чином.

«Іква» (Млинів). Команда з Рівненщини – дебютант всеукраїнських футзальних дитячо-юнацьких змагань. Цей колектив з Млинова, вочевидь, вирішив піти тією ж самою стежкою, яку вже «протоптала» команда ДЮСШ № 4. Цю команду вже знають у Рівненській області, де вона грає у чегіональному дитячому футзальному чемпіонаті, а також у Дитячій футзальній лізі Волині, хоча там вона наразі не досягає високих результатів. У Першій лізі ДФЛВ сезону 2020/2021 р. р. «Іква» посіла друге місце у категорії U-11. І виходячи з цього результату, можна сказати, що до Чорноморська «Іква» їде у статусі віце-чемпіона Дитячої футзальної ліги Волині серед 11-річних.   

Коцюбинська ДЮСШ (Коцюбинське). У сезоні 2020/2021 р. р. ця команда виступала під назвою ФК «Біличі». Тепер же, після того, як у Коцюбинському знову працює місцева ДЮСШ, то «Біличі» представлятимуть саме її, продовжуючи при цьому славні футзальні традиції смт Коцюбинське, які були започатковані ще легендарною «Біличанкою».

Зазначимо, що «CHORNOMORSK CUP» (U-11) проходитиме з 13 по 19 червня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.