Офіційний сайт Асоціації футзалу України повідомляє про місце проведення двох матчів за PARI-MATCH Суперкубок України з футзалу. Вони відбудуться 20 серпня у Харкові.

Зазначимо, що спочатку повідомлялось про те, що поєдинок за Суперкубок України між івано-франківським «Ураганом» та херсонським «Продексімом» буде зіграний 21 серпня. Проте, було вирішено провести цей матч на день раніше. Окрім того, в цей же день буде зіграний матч за Суперкубок України серед жінок, у якому зустрінуться харківська «Теslа-ЗХО» та київський «Будстар-НПУ-Leonas».

Матч за PARI-MATCH Суперкубок України серед жінок між «Tesla-ЗХО» та «Будстар-НПУ-Leonas» розпочнеться о 16.00. А поєдинок за PARI-MATCH Суперкубок України між «Ураганом» та «Продексімом» запланований на 18.30. Обидві гри відбудуться на майданчику Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи.

Зазначимо, що цього сезону Суперкубок України з футзалу має нового титульного спонсора – компанію «PARI-MATCH». Нагадаємо, що титульним спонсором матчу за Суперкубок України у 2019 році була компанія «FAVBET», а у 2020 році поєдинок за Суперкубок України не проводився через несприятливу епідеміологічну ситуацію.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.