У Вищій лізі PARIMATCH чемпіонату Києва був зіграний лише один матч за участі команд «SKIDKA» та «Sky Up-2». Зазначимо, що напередодні підопічні Олега Шуста та Тараса Шпички відіграли поєдинки в рамках розіграшу PARIMATCH Кубку України і здобули протилежно різні результати. «Авіатори» змогли впевнено перемогти, а команда «SKIDKA» зазнала несподіваної поразки.

Відносно безпосереднього матчу ««SKIDKA» – «Sky Up-2», то перший тайм був багатий на цікаві події. У складі «авіаторів» уперше у новому сезоні вийшов Бакум, а Морено не втомлювався демонструвати свою техніку. З іншого боку – у команди «SKIDKA» безжальним до суперників був Віталій Гавриленко, котрого просто ніхто не міг стримати. Проте, не дивлячись на активність з обох сторін, результативні удари були оформлені лише наприкінці тайму. Спочатку Бруно проявив себе у всій красі, а вже на 18-й хвилині Назаров зробив рахунок рівним, встановивши остаточний результат першої половини гри – 1:1. В другому таймі темп матчу не змінювався, а «авіатори» змогли вийти вперед завдяки голу від Корнєва – 1:2. Підопічні Олега Шуста спробували швидко відігратись, щоправда, у середині другої половини зустрічі отримали три голи у свої ворота і опинились у дуже непростій ситуації – 1:5. За такого перебігу подій «SKIDKA» вже не думала про оборону та робила все можливе, щоб відігратись, але з цим завданням впоратись не вдалось. Підопічні Олега Шуста провели ударно останні хвилини зустрічі, щоправда фінальний свисток арбітра зафіксував результат 5:7. Також зазначимо, що не обійшлось без зайвих емоцій та червоної карти для Ардашнікова, але у підсумку «авіатори» здобули три перемоги в трьох матчах та одноосібно очолили турнірну таблицю.

«SKIDKA» – «Sky Up-2» – 5:7
Голи:
Назаров (18, 33, 34), Щериця (38), Ткаченко (39) – Бруно (16), Корнєв (26), Ю. Горбатий (28), Уруцький (29), Олійник (32), М. Чеберяк (35), Салтанов (39)

Попередження: Гавриленко (10), Дядюнець (29) – Бакум (29), Корнєв (31), Бруно (40)
Вилучення: Ардашніков (38) 

За матеріалами офіційного сайту Федерації футзалу Києва

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.