Автор дублю в матчі Сербія – Україна, Михайло Зварич, поділився своїми емоціями після гри.  

 Михайле, вітаємо з перемогою. Завдяки чому сьогодні вдалося оформити звитягу над збірною Сербії?
– Всі хлопці сьогодні боролися та виклалися на 100%. Хотів би подякувати за підтримку всім рідним та близьким, вболівальникам і привітати всю Україну з цією перемогою.

– Сьогодні команда емоційно реагувала на кожен вдалий епізод. Була просто якась неймовірна зарядженість на цей поєдинок.
– Дійсно, сьогодні заряджені на перемогу були як ті, хто на паркеті, так і вся лавка. Знали, що нас підтримують по той бік екрану. Всі були одним цілим. Завдяки цьому й вдалося здобути позитивний результат.

– Сьогодні розчарувала Сербія чи збірна України продемонструвала неймовірну гру?
– Сербія – це серйозний суперник. Налаштовувалися на важкий поєдинок. Саме вони сьогодні вважалися фаворитами. Однак, ми ведемо боротьбу до кінця. На щастя, нам вдалося перемогти. Тішимося цьому.

– Вже незабаром матч зі збірною Португалії на який потрібно зберегти такий самий заряд. Вже думаєте про нього чи є трошки часу, аби порадіти перемозі?
– Сьогодні ми ще трохи порадіємо, а далі будемо налаштовуватися на матч з Португалією. Думаю, з такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України
Фото: УЄФА

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.